Ahoj všichni bramboráci.
Chtěl jsem se zeptat, zda-li nemáte někdo zkušenost s touranckami exp.?
Rozdíl mezi obyčejnými touranckami, kolik km? popř. směs?
Díky moc za odpověď mějte se
Udělal jsem na klasickejch Touranckách asi 13tisíc. Ale přestože to v zatáčkách nešetřím a na dálnici nejezdím, byly nakonec docela placatý uprostřed. EXP by měli být, pokud se nepletu ze dvou směsí, takže by se mohly sjíždět líp. Ale moc se mi nelíbí vzorek... Teď mám Anakee a ty fungují skvěle, hlavně na mokru a při nižších teplotách drží znatelně líp, ale zdá se mi, že docela mizí...
Maiali nel Fango!
morabo napsal(a):
Udělal jsem na klasickejch Touranckách asi 13tisíc. Ale přestože to v zatáčkách nešetřím a na dálnici nejezdím, byly nakonec docela placatý uprostřed. EXP by měli být, pokud se nepletu ze dvou směsí, takže by se mohly sjíždět líp. Ale moc se mi nelíbí vzorek... Teď mám Anakee a ty fungují skvěle, hlavně na mokru a při nižších teplotách drží znatelně líp, ale zdá se mi, že docela mizí...
jj.. taky se mi libi vzorek klasickych Tourancek vic.
nevim tolik jak u 19", ale u jedenadvacitky vepredu je EXP takova uz moc silnicne zakulacena na muj vkus.
Treba udelaji dvousmes i na klasicky vzorek nekdy?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Na klasických Tourance cca 13 tis., na EXP cca 11 tis. Téměř vše ve dvou a s kuframa. Je fakt, že plně naložený jsem si v A, IT na EXP dovoloval docela dost (porovnání s kamarády na FZS1000, RR1000, GSX1400, kteří mi na rovinách sice ujížděli, ale v zatáčkách jsem stíhal). Příští týden jedu nazout Dunlop Road Smart. Asi to na bramboře bude vypadat divně, ale protože jsem 100% silniční jezdec (z GS nevyužívám Gelände, pouze strasse ), chci to vyzkoušet.
čauko potreboval by som od niekoho vediet kolko mm ma predna Tourance pneumatika. mam na nej ešte 5,2mm a za sebou 9tisíc. rad by som vedel kolko cca ešte vydrží.
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/