tak jsem 3 dny nazpatek kousek od Almerie ve spanelsku potkal fakt EXTREMNI poryv vetru.
Bylo to na ceste kroutici se okolo pobrezi/utesu.. dost foukalo, ale jak jsem se nevedomky dostal do kritickeho mista, malem nas to shodilo ze silnice.
Na noze jsem to vicemene neudrzel, nechapu, proc jsme to nepolozili.. ale tech nejkritictejsich par desitek metru jsem nejak ustal.
podobne reference mam od jineho motorkare z chorvatska.. take vicemene neudrzitelny vitr a taky NAJEDNOU.
mate nekdo zkusenosti?
kazdopadne davejte pozor..
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
v chorvatsku hodne dlouej a vysokej most ... vitr foukal jak svina ...
... nebylo to nic moc, jeli jsme docela v naklonu proti tomu vetru, a vzhledem k tomu ze trpim stachejm z vejsem (letadlo mi nevadi ale v 6tym patre u zabradli mam problem)
tak ten most co mel asi kiometr byl dost neprijemnej ...
v chorvatsku hodne dlouej a vysokej most ... vitr foukal jak svina ...
... nebylo to nic moc, jeli jsme docela v naklonu proti tomu vetru, a vzhledem k tomu ze trpim stachejm z vejsem (letadlo mi nevadi ale v 6tym patre u zabradli mam problem)
tak ten most co mel asi kiometr byl dost neprijemnej ...
jj.. par mostu jsem tu jel v levym pruhu, s blikacema, prikrcenej a 80kou .. a s hnedou stopou za mnou...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Já to taky viděl-naštěstí nezažil: most na Krk a tak brutální poryv větru, že borec i se spolujezdkyní lehli přímo na mostě. Naštěstí bez zranění, ale s pořádným šokem...
Mikes
Nově s KTM... :-)
já sem taky zažil na dálnici do u Udine takovej vych že to fouklo a já byl rázem v pravym pruhu,masakr měl jsem co dělat aby jsem nás udržel na silnici, a pak bouřka jako svin až do Lince celou dobu v dešti a za protivětru ža mě GS žralo jak ruskej bojovej vrtulník cca 12litrů na 100km
jo loni tam trochu foukalo jel sem podel pobrezi az do splitu a chvilema jsem jel v naklonu 45°po rovine ale prejel jsem tech 400km za celej den poctivejch 40km/h
more bylo pomerne neklidne na silnici pousteli pouze os.auta motrky karavany autobusy jen po dalnici
Upravil zmijon dne 15.05.2010 13:07
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“