Už mě to s...e , a nejvíce se mi líbí ta hláška váš profil by ŮSPĚŠNĚ editován.
Nejde změnit, Nick chtěl jsem, nechat velké jen první písmeno. A o avataru ani nemluvím. Jestli je zde někdo schpný a zodpovědný- dejte mi vědět kde je problém? Velikost a rozměr sedí- o co jde.
Zde pro ujasnění dodávám zmíněný Avatar.
Jde to jen v IE (klasickej explorer) mozilla a jiné nějak blbnou.....kdyby ti to stále nešlo jsem na skype.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Ja mel kdysi problem,ze jem nepotvrdil heslo.Jenom jsem pozmnenil profil a dal editovat a nic.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
WALTR napsal(a):
Už mě to s...e , a nejvíce se mi líbí ta hláška váš profil by ŮSPĚŠNĚ editován.
Nejde změnit, Nick chtěl jsem, nechat velké jen první písmeno. A o avataru ani nemluvím. Jestli je zde někdo schpný a zodpovědný- dejte mi vědět kde je problém? Velikost a rozměr sedí- o co jde.
Zde pro ujasnění dodávám zmíněný Avatar.
Možná cenzůra vkusu?
mne to funguje pokud zadam nahore sve heslo..
zkus to.. i ve FF.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Mě to teda nefunguje. a mám mozilu, explorel nemám-nejede. Asi si skočím do internet kafé změnit profil.
FF je co? Flaška Fernetu.
Jsem obyčejný Flyboy. pobíječ much.
WALTR napsal(a):
Mě to teda nefunguje. a mám mozilu, explorel nemám-nejede. Asi si skočím do internet kafé změnit profil.
FF je co? Flaška Fernetu.
Jsem obyčejný Flyboy. pobíječ much.
Firefox...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Upravil jsem tvuj profil. Nic neni dokonale, na co stacim, snazim se resit, ale nejsem programator PHP. Nejake problemy s Firefoxem jsem zaznamenal, ale neprisel jsem na souvislosti, komplikace jsou jen u nekoho.
Jinak caste problemy napr. s nazvem obrazku ap., jsem se snazil popsat do Castych dotazu
http://www.bmwgs.cz/faq.php
U fotky nebyl zadny problem, jen jsem ji prejmenoval na waltr.jpg. Co se tyka jmena, tak jsem mo musel udelat na dvakrat. Z WALTR na Waltr1 a pak Waltr1 na Waltr. Zmena WALTR na Waltr neni podporovana.
Díky, já jsem zkoušel taky přejmenovávat, ať už avatar nebo nick ale nešlo to. A víš co je zvláštní, že přítelkyni jsem řekl když ji to nešlo ať zmenší velikost....a bylo. Na stejném počítači a s FF (Mozila -kdyby někdo nevěděl) A já myslel že to je nějaký soft na ůpravu bitové velikosti obrázku, nebo Htmlpprlbprl)
Díky.
Potřebuju pomoct, chtěl jsem nahrát fotku do avataru ale nnějak mi to neklape. Vždycky zahlásí že profil byl úspěšně aktualizován , bydliště mi to přepsalo, ale tu fotku to nebere.
Renek napsal:
Potřebuju pomoct, chtěl jsem nahrát fotku do avataru ale nnějak mi to neklape. Vždycky zahlásí že profil byl úspěšně aktualizován , bydliště mi to přepsalo, ale tu fotku to nebere.
Helfnete mi někdo???
Tento problém jsem měl s Firefoxem.Avatara jsem si dal v Exploreru,tam to šlo bez problému.
Renek napsal:
Helfnete mi někdo???
hod foto na muj mejl a ja ti ji udelam na avatar a poslu zpatky