Ahoj všem.
Chci se zeptat zda máte někdo zkušenost s prodejnama Louis. Jde o to když najdu na internetu, že maj nějakou akci např. http://www.louis...._gr=204432
tak jestli to za tyhle prachy koupím i přímo u nich v obchodě, konkrétně ve Vídni nebo jestli je to za tu cenu na prodej jen přes internet. Psal jsem jim, ale nějak mi neodpovídají
pokud ta cena platí jen v e-shopu, tak tam bývá přímo napsáno, že platí jen při objednávce z netu. Tady ta helma by teda měla být za ty prachy i na prodejně
Upravil Lu_cas dne 25.05.2010 22:39
kačeR1100GS
Nevim, jak funguje obchodovani s Luisem, ale helmu, kterou mas v odkazu vrele doporucuju!. Jen 449E je hodne. I u nas ji umi urciti prodejci levneji! Jestli Ti jde o ni jako takovou, dej vedet, dam kontakt.
Jo taky jsem se ve Vídni u Louise na tu Shoeiku díval a zkoušel,ale 1. nemá výklopnou clonu,2.je jen ve velikosti xxl ;je zajímavé že xxl C3ku jsem nasadil avšak xxl tuto Shoeiku ani omylem.Není xxl jako xxl pozor na to při výběru.
For Docik
Právě, že tady u nás ji levněji nikdo neumí, v týhle barvě stojí přes 14.500,-. V zkladních barvách přes 11.000,- a ty stojí v Louis 349,- €. Takže tyhle ceny v Louis jsou o dost lepší. Jestli más nějaké typy kde tule helmu koupit u nás, sem s nimi.
For Kim
Jestli jsem to dobře pochopil tak ve Vídni už nemají velikost L? Ze nemá clonu vím, to mi nevadí, v balení jsou zase dvě plexi. C3 mi ale nějak nesedí na hlavě, bradou se dotýkám přední části. Tahle Shoeika mi sedla jak ulitá.
Mam ale pocit ze na predajni tohop maju stale menej a menej. Bol som tam pred 2 mesiacmi a bol som sklamany z ponuky, prazdne regale co som nikdy nezazil. Vsetko co som scel mali ina na objednavku.
Michal10>jestli mají na prodejně vel.L tak to nevím (mám poněkud kredencioznější hlavu )já tam jel pro c3;že se ¨ti dotýká brady mě překvapuje , já bych tam vpohodě dal ještě mikrofon,což u Nolen 103 nehrozilo.ale jestli ti bude Shohejka sedět tak to zdřejmě nebude špatná volba.
V barvě "antracit" mi ji nechal v AM Zone Rudíkov u Třebíče za 9.990,- Kč vč. DPH. Nevím, jestli jsem mu byl sympatický, nebo měl jednu, které se potřeboval zbavit, ale je to tak! p. Luboš Hrůza - 603182060. Nesmíte to na mě však prásknout
Ahoj Emílio,
jestli pojedeš do POLO, nebo do LOUISe, dej mi prosím vědět, svezl bych se s Tebou. Jaro ale už bude asi pozdě, slevy budou podle mě ještě maximálně tak v únoru a šmytec...
Zdarec kluci!
Shodou okolností jedu zítra s kámošem do Drážďan do Pola, Louise a nejspíše také do Hein-Gericke.
Pokud by tedy někdo, max. 2 lidi, měl zájem, existuje možnost se svézt. Odjezd je v 7:15h. Kladno. Blíže dle dohody, jsem na mailu, či skrze PM a následně telefonicky.
Harley
PS: Je to sice narychlo, ale kdo chce, přizpůsobí se......
Upravil Harley dne 21.01.2011 20:14
Pokud máte obavy, že nebudou mít požadované zboží ve Vaší velikosti na prodejně tak tam stačí zavolat dva dny předem a oni Vám to zařídí. Osobní zkušenost.