Včera jsme konečně oženili bráchu 33 let, a když jsme jeli ze svatby, nějakej autobusák (gsx 1400) nás objížděl k semaforu v Holešovicích, pak na zelenou vyrazil a z leva na červenou jel nějakej kokot a sestřelil ho, zaplať bůh ho trefil na přední kolo a tak se jim nic nestalo. Když nás míjel, ještě jsem říkal jak to má pěkně vyleštěný. Je to smůla takhle se jet projet a hned potkat vola
Takže než vypálíte na zelenou, dejte si majzla na takový vemena co jezděj na červenou, a taky až budete sedět v plechovce, nejezděte na červenou bo tam může někdo bejt.Vezmeme to zkratkou, je to sice dál, zato horší cesta.
insorto
Baltazar napsal(a):
Včera jsme konečně oženili bráchu 33 let, a když jsme jeli ze svatby, nějakej autobusák (gsx 1400) nás objížděl k semaforu v Holešovicích, pak na zelenou vyrazil a z leva na červenou jel nějakej kokot a sestřelil ho, zaplať bůh ho trefil na přední kolo a tak se jim nic nestalo. Když nás míjel, ještě jsem říkal jak to má pěkně vyleštěný. Je to smůla takhle se jet projet a hned potkat vola
Takže než vypálíte na zelenou, dejte si majzla na takový vemena co jezděj na červenou, a taky až budete sedět v plechovce, nejezděte na červenou bo tam může někdo bejt.
jako jak KONECNE?
zenit se v tak mladem veku... to bych si prisel jak asijska nevesta
...
kazdopadne mas pravdu.. chlapec mel kliku, ze neprisel o nohu ci hur.. ze.
chce se to KOUKAT v prvni rade imho.. kdyby se podivali.. videli by se?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Na tohle si dávám sakra pozor. Jednou se mi to stalo se sanitkou, že vypálila do křižovatky a já byl zrovna na hlavní a rychlost na 70km/h (rychlostní skrz vesnici). Naštěstí jsem nejel rychle a ubrzdil to. Nevěřím dnes na silnicích už nikomu a raději si zabrzdím a znovu to rozjedu, než někde už nedobrzdit...
randolf napsal(a):
Jo, na tohle si davam taky pozor.. fuj... ozenit se uz ve triatriceti!
jo. 2x fuj.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
to znám, jen trochu jinak: stojím na červenou, blikne zelená tak se rozjíždím, ale v klidu, žádná gumovačka, není kam spěchat. no a najednou se válím na zemi i s motorkou a kousek od hlavy mám nárazník osobáku, TUNINGOVEJ PITOMEC ke mě dojížděl zezadu a když viděl že skočila zelená tak na to šlápl, asi si myslel že za to taky vezmu a bylo to, normálně mě sejmul zezadu