Ahojte,
může někdo porovnat ovladatelnost těchto motorek mezi sebou? Někdo mě tvrdil, že mezi nimi jsou velké rozdíly. Já můžu jenom trochu posuzovat F650GS vs. R1200GS.
No, jel jsem na vsech. 11ka v pohybu super, v klidu nic moc. 1150 v pohybu super, v klidu nic moc. 12ka v pohybu super, v klidu nic moc. V ovladatelnosti to nebude, spis v projevu motoru a v jine prevodovce.
Já jezdil pro srovnání na 1150 i na 1200GS vloni a oproti 1100 mi přišlo, že se 1200GS lépe vodí ve stupačkách v nižsích rychlostech. 1150 mi zase přišlo ve stejném režimu oproti 1100 trošku težší.
Jinej rozdíl jsem moc neregistroval, krom toho že 1200 se lépe rozjíždí, ale že by to bylo o tolik silnější,že bych z toho padnul na pr*el mi tedy rozhodně nepřišlo,spíš při pohledu na tachometr jsem jel trošku rychleji,než jsem si myslel a byl zvyklej. Pocit ale prakticky stejnej i na brzdách.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
5 sezon jazdim na 11,5 obcas s kamosmi vymenime za 11ku a 12ku (2004)
Ovladatelnost viem posudit len na nasfalte, takze:
11 verzus 11,5 rozdiel v ovladatelnosti za jazdy: nezaznamenany
11,5 verzus 12 rozdiel v ovladatelnosti za jazdy: 12ka si lepsie akoby sama liha - poklada sa do zataciek, takze na asfalte mi je viac hrava pruzna v ovladatelnosti
tolko moje pocity ale ........... vsetko su to sestry
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
podle me jde o to jakym smerem presednes jezdim 4 rokem 12GSA a kdyz presednu na 1150 tak si prijdu jak na traktoru, pusobí na me hrozne neohrabane ale podle me to je jen o zvyk, protoze ten kdo jezdi zase jen na 1150 je na silnici i v terenu stejnej jako ja na 12tce, na 1150 bych to treba vubec nedal, nez bych si zvyknul.Podle me ten rozdil k lepsimu nepoznas tolik jako k horsimu... ted ale vubec nechci rict ze je1150 horsi, protoze si myslim ze v nekolika ohledech je lepsi nez 1200 ale jizdní vlastnosti to nejsou
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
[quote]Hrabe_X napsal(a):
...spíš při pohledu na tachometr jsem jel trošku rychleji,než jsem si myslel a byl zvyklej...
Moc to sem sice nepatří,ale já jsem teď začal jezdit na 12ADV a do teď jsem si byl jistý,že musí být vadnej tachometr,protože při 70ti mám pocit jako bych jel 50 a při 120 jako bych jel 90.Opravdu mám problémy s dodržováním rychlosti pokud nekoukám na tacho.Hrozně to klame...jen nevím jestli je to dobře nebo špatně
...před tím jsem měl ale Dakara.
Upravil Mr GS dne 25.06.2010 17:10
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA