Tu vidiet ze cestovat sa da akokolvek a na comkolvel. Drzim palce nech sa im dari a stastny navrat domov Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
Teda ty mají zadek z ocele A ruce taky. Hlavně mě fascinovaly ty vozejky.100% homologace na žebřiňák. Ale hlavně, že to slouží a tak trochu jim závidím. Je to bezva recese a těším se na zážitky, až se vrátí. Přeji jim, nechť se vrátí a v pořádku. Je to docela šílenej nápad, já bych to nedal, ale jsem s nima alespoň duchem.
Upravil Medik dne 29.06.2010 21:42
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
...jelikož jsem podniknul nějaké ty cesty na ČZ 175 skútr typ 501/03 (prase) jedna točka 1500 km a nebyl to žádný problém- jen u jednoho ze 6 skútrů smítko v karbecu.....tak věřím, že pokad tito borci pojedou hlavou a neutaví ty fekále tak cestu zdárně dokončí....tleskám a držím prsty na celém těle, chce to odvahu, povahu a dobrou náladu, pak ten cestopis bude mět šťávu! bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......