Mám bundu korax a kalhoty cobra.
kupoval sem to teda v anglii byla tam cesta a vyšlo to o dost levněji
Jinak se s tím oblečením velice spokojenej mám ho přes rok a je v tom pohoda spousta zipů na větrání takže i v pařáku se to dá, když je chladněji dáš outlastovou vložku a je to paráda.
Několik slejváku jsem už zažil loni na šumavě ještě na Zephyrovi sem jel asi 20km v slejváku jak prase a oblečení nikde nepromoklo a zima mě nebyla
ahojda, kalhoty Cobra - jsou super, mohu říci, že první kalhoty ve kterých vydržím i v těchto vedrech při zachování bezpečnosti a komfortu, bundy Platina, to je to samé, když je zima, tak funguje, když je vedro, tak to samé. Je pravda, že je to dražší, ale opravdu ten outlast funguje, co se týká nepromokavosti, tak určitě odolává, ale vzhledem k tomu, že potřebuji mnohdy toto oblečení několik dní, tak ve větším dešti jdu do dešťovky, nechci vážit o pět kilo víc a raději si vodu do hadrů nepustím.
Koupil jsem u firmy HZ moto Nové domky u kamaráda Petra a mohu jen doporučit.
Musel jsem se k tomu dopracovat postupně, zdálo se mně to moc korun, ale pokud tě motorka baví, vyplatí se to. Ivoš.
tak asi poruším ty oslavy - podle mě to není až takový zázrak. Po nákupu mi v reklamaci vyměnili kalhoty, pak bundu a pak jsem přestal věřit na nepromokavost. První výlet do Amsterodamu jsem věřil v nepromokavost a v Německu jsem si pěkně dokoupil další pár nepromoků - ty svoje jsem nechal doma - mám přece Halvarsony. Už bych to nekoupil... Na každej výlet táhnu nepromoky, jako všichni v levnejch hadrech, v létě vedro, v zimě zima - nevím, co mě tenkrát dovedlo k tomu, že jsem koupil pro sebe i pro ženu.
Také jsem zakoupil oblečení od této značky. Bundu Graffiti a kalhoty Targa a jsem velice spokojen. Nicméně trochu mě rozladila skutečnost ohledně té nepromokavosti, protože jsem chytnul dva slušný přívaláky a vždycky to na stejných místech promoklo. Naivně jsem si myslel, že když si koupím takhle drahý hadry, tak nebudu muset kupovat nepromok, ale realita je jiná. Na závěr klidně si je kup, ale rovnou taky nepromoky
Od firmy Halvarssons mám kšandy. Všem mohu doporučit...
Byly sice dražší než jiné značky, ale darovanému koni na zuby nekoukej...
Jsou i v prudkém a dlouhotrvajícím dešti nepromokavé...
V zimě hřejí, v létě chladí...
Švy jsou perfektně rovné a upínací přesky pečlivě zpracované z kvalitního nerezového materiálu...
Aby bylo vidět že je mám, nosím je na bundě, čímž jsou poněkud nepohodlné, ale zase jsou vidět nápisy Halvarssons...
Nechápu, jak jsem bez nich mohl těch osmačtyřicet let být. Doporučuji je všem...
Upravil radosek dne 03.07.2010 20:29
Dobře tedy. Ale až zase příště bude někdo chtít poradit s oblečením, se kterým mám bohaté zkušenosti, tak se nesmí divit, že mu neporadím...
Tak a máš to...
Vite nekdo o jinem shopu, kde by byly hadry Halvarssons u nas k sehnani nez HZmoto a 2bmoto? U nas jsou ty hadry vazne o kupu drazsi nez vsude jinde. Napr. Polsko a zbytek Evropy ma ceny cca stejny, jen u nas o tretinu drazsi. Nebo, kde spolehlive a hlavne levneji na netu nakoupit?
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Spea - ToM napsal(a):
Vite nekdo o jinem shopu, kde by byly hadry Halvarssons u nas k sehnani nez HZmoto a 2bmoto? U nas jsou ty hadry vazne o kupu drazsi nez vsude jinde. Napr. Polsko a zbytek Evropy ma ceny cca stejny, jen u nas o tretinu drazsi. Nebo, kde spolehlive a hlavne levneji na netu nakoupit?
Kdysi jsem si koupil komplet Linstrans (STR) dělá to taky Jofama a už nikdy více.Promokalo po cca roce skoro všude a v zimě zima v létě spocenej.Žádná Dryway nebo Outlast nefunguje.Za ty prachy pěknej šunt.
Fanooosuuu, ty dokazes potesit. Sam mam gate Lindstrands Lizard a max. spokojenost. Dryvay+ tedy funguje 100%. Zatim na Lindstrands nebo Halvarssons nachazim prevazne chvalu. Tak ted babo rad.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Já nevím co je to za tip,ale je to ten profláklej model šedo pískovej s gumovým nápisem STR a gatě byly po půl roce KO.Slavná nepromokavá vrstva byla zpuchřelá a žádnou vodu nechytala snad nikdy.A že by kosmický materiál Outlast držel tělesnou teplotu????Tak možná ve stínu při absolutní nehybnosti.Za mně prostě palec dolu.*pissed*