Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Cestování :: Cizina

Zapad USA
USA MOTO TRAVEL
Přidané 05.07.2010 06:29

Registrace: 26.03.10
Vazeni priznivci motocykloveho sportu!

Rad bych Vas timto pozval k navsteve nasich novych webovych stranek.

www.usamototravel.com

Nase cestovka se zameruje na cestovani po americkem zapade a to zejmena na dual sport motocyklech. Trasy jsou kombinaci silnice s lehkym terenem.
Dekujeme za Vas zajem. Radi Vam odpovime na vsechny Vase dotazy.

info@usamototravel.com

Dekuji.
Tomas Adamec

www.usamototravel.com
swat
Zapad USA
Přidané 05.07.2010 10:00

Registrace: 18.03.07
TA cena je pro většinu z nás asi trochu mimo možnosti. Za 14 dní 6200 dolarů + kauce na moto 1500-5000 dolrů podle typu moto. Ano v ceně je benzín(myslím že podstatně levnější než u nás), snídaně a tričko. Každopádně díky za info.

F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis Smile

USA MOTO TRAVEL
Zapad USA
Přidané 06.07.2010 05:58

Dekuji za zhlednuti nasich stranek.
Na nasi posledni expedici, ktera probehla v cervnu, jsme museli slozit pouze $1500 zalohu za BMW 1200Gs. Tato zaloha byla vracena hned po vraceni motocyklu.
Stale se snazime stlacit cenu co nejnize, aby se stala dostupnejsi pro vice motocyklovych nadsencu z Cech a Slovenska.
V budoucnu neni vylouceno, ze dostaneme vetsi slevu.
Dekuji za zajem.
Tomas Adamec

www.usamototravel.com
Paco11
Zapad USA
Přidané 06.07.2010 08:07

Registrace: 23.06.08
Bol som účastníkom" Zlatého okruhu" ktorý poriada Tomáš Adamec. Tiež sa mi zdala cena vysoká,ale vôbec neľutujem tieto peniaze. Tomáš je motorkár,ktorý všetky svoje trasy väčšinou sám prešiel.Za 14 dní sme toho toľko videli,že to nebolo možné ani všetko stráviť. Prešiel som na moto veľmi veľa štátov,najazdil som po Európe skoro 200,000km ale toľko krásy v tak krátkom časovom úseku som ešte nevidel. Tož tak.

falcons
Zapad USA
Přidané 06.07.2010 12:19

Registrace: 03.07.08
mě to přijde zajímavý, ale ta částka je opravdu vysoká, myslim že by šlo udělat ekonomičtější verzi. třeba většinou přespávání v kempech a ne v hotelech. Na tom se dá dost ušetřit. A navíc by mě to asi i víc bavilo, přišel bych si pak víc jako na expedici. (nabízený komfort je fain, ale řekl bych že většina lidí tady zase až tak komfort nevyžeduje)
Taky jsem se nedočetl, jestli je v ceně letenka, nebo jestli si povolení pro vstup do USA vyřizuju sám. Co se stanne když nedostanu povolení?
Kauci chápu, s tim se musí počítat a předpokládám, že motorky nemáte svoje, takže pučujete z nějaký místní půjčovny. Taky by mě zajímalo jestli je v ceně pojištění.

------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.

falcons
Zapad USA
Přidané 06.07.2010 12:26

Registrace: 03.07.08
falcons napsal(a):
mě to přijde zajímavý, ale ta částka je opravdu vysoká, myslim že by šlo udělat ekonomičtější verzi. třeba většinou přespávání v kempech a ne v hotelech. Na tom se dá dost ušetřit. A navíc by mě to asi i víc bavilo, přišel bych si pak víc jako na expedici. (nabízený komfort je fain, ale řekl bych že většina lidí tady zase až tak komfort nevyžeduje)
Taky jsem se nedočetl, jestli je v ceně letenka, nebo jestli si povolení pro vstup do USA vyřizuju sám. Co se stanne když nedostanu povolení?
Kauci chápu, s tim se musí počítat a předpokládám, že motorky nemáte svoje, takže pučujete z nějaký místní půjčovny. Taky by mě zajímalo jestli je v ceně pojištění.

a tak pardon, už jsem to tam našel, je to bez letenky, bez pojištění,
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.

USA MOTO TRAVEL
Zapad USA
Přidané 08.07.2010 06:00

Vezre- stanovani misto hotelu je taky mozna. Pokud budete mit skupinu aspon 4 jezdci, mohl bych trasu trochu upravit a udelat i jinou cenu.
Musite ale pocitat s tim, ze po celodenni jizde na motorce po silnici i v terenu to nebude lehke. Take je nutno pocitat s vysimi teplotami ( az 45'C) a nekdy i dest.
Ale proc to nezkusit.
V pripade kempovani, bych v cene vynechal snidani. A taky bych se asi vyhnul Las Vegas, nebo tam udelal vyjimku a spal v hotelu.
TA

www.usamototravel.com
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Cestování :: Cizina :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 84
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,728
Nejnovější člen: danbrabec

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.50 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI