basto napsal(a):
neřikejte že na kladně neseženu stání
Hm... běhěm podzima kupuju (snad) barák, ale dřív ti nepomůžu. A koukám, že kupuješ byt v Kročehlavech a já budu zřejmě v Rozdělově, nebo Švermově, což je druhá strana Kladna. Zkusím se přes víkend pozeptat lidí jestli o něčem nevědi v Kročehlavech.
Skus se zeptat na motorkari.cz je tam podstatne vice lidi a nemusi to bejt zrovna geesista.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
díky ale já nechci realitku, na pronájem garáže je to blbost a já tet v praze platim 1000 tak se mi zdá dávat 1000kč na kladně jako moc. ale uvidím každopádně stále hledám
večer budu mluvit s kámošem ze Slanýho(teď akorát odjel domů),tak se ho zeptám,jestli na Kladně někoho nezná a dám Ti vědět.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Zdar, koupil jsem barák v Kročehlavech i s továrničkou a garážema na jaře, ale teď se peru s míchačkou atd, takže tam budu trvale až od podzima. Pak se můžem domluvit, alespoň by tam byly báwa dvě :-)
kaca napsal(a):
Zdar, koupil jsem barák v Kročehlavech i s továrničkou a garážema na jaře, ale teď se peru s míchačkou atd, takže tam budu trvale až od podzima. Pak se můžem domluvit, alespoň by tam byly báwa dvě :-)
super já tet taky buduju byt a počítal by jsem to tak nějak od října až mi žena porodí tak se tam teprve nastěhujem na trvalo, hlavně na mě nezapomen jinak kdyby ještě nejaká nabýdka byla vůbec by jsem se nebránil, musí mi to někde stát když tam třeba přespim a do podzima doba dlouhá, a uvidíme jak se s kacou dohodnem díky diky