dlho som odolával ale tento rok som sa tam prihlásil aj ja a tak sa pýtam či sa neplánuje na facebooku stranka bmwgs.cz ?
potrebuješ servis? zavolaj mi, napíš, pošli holuba :-) diagnostika aut a moto bmw
tomukur napsal(a):
dlho som odolával ale tento rok som sa tam prihlásil aj ja a tak sa pýtam či sa neplánuje na facebooku stranka bmwgs.cz ?
Nestraš
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
no nevim... doted jsem nepochopil proc se prezentovat na webu pod svym pravym jmenem...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
...já se loni touto dobou na FB zaregistroval, ale asi cca po půl roce chození a nechození na ten portál jsem z toho dostal takovou schýzu, že jsem tam pěkně dlouho nebyl....nevím, ale FB mi není nějak po chuti .... hlavně je to hrozně masová záležitost ...ale mosím take přiznat, že do poslední chvíle jsem se tam s tím jaksi nezžil a některé vychytávky se mi nezaryly pod kůžu (rozuměj - su natvrdlej )
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
No, taky jsem to nějak nepochopil, ako sa s tým narábá..... Koordinovali jsem s tím pomoc, když byl kamarád nezvěstný a pátrali jsme po něm. Tak jsem se přes odpor registroval. Musím říct, že pro ten účel to bylo docela dobrý, takový univerzální a našli jsme hodně lidí, kteří se pak skutečně aktivně zapojili do hledání. Od té doby tam nelezu a furt mi jen chodí nějaké pozvánky mailem....
Maiali nel Fango!
Vsechno jde nastavit. Neprijde mi ani jeden mail, fotky a vsechny informace vidi jen ten, kdo chci aby videl. Pohoda, parada.
Fakt je, ze to ruzne se znamymi pouzivame na kazdodenni jednoduchou a vychytanou komunikaci.
Alda napsal(a):
Vsechno jde nastavit. Neprijde mi ani jeden mail, fotky a vsechny informace vidi jen ten, kdo chci aby videl. Pohoda, parada.
Fakt je, ze to ruzne se znamymi pouzivame na kazdodenni jednoduchou a vychytanou komunikaci.
pro mne je facebook symbolem momentu kdy se na inet privalila bezna soldateska.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Já myslim že se Fajsbůk nehodí pro pro další rozšíření BMWGS.CZ tahle forma je myslim dostačující, každý si tu najde co potřebuje a tyhle stránky se nepotřebujou nijak divoce prezentovat.
Ale jinak facebook používám hodně, a to hlavně z toho důvodu, že jsem pořád někde pryč pracovně a facebook mi umožňuje snadno komunikovat s většinou lidí kolem mě a neztratit kontakt. Takzvaně zůstat spjatý s komunitou
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.