snazil som sa hladat v diskusii ale nic som nenasiel. Viete mi prosim poradit nejake dobre kempy po ceste? Planujem tuto trasu:
Vaduz - Chur - Andermatt - Sion - Martigny - Chamonix - Modane - Aosta - Martigny - Sion - Andrematt - Davos...
Idealne by bolo keby v tom kempe boli bungalovy, pripadne nejaky lacny privat v okoli kempu a podobne.
snazil som sa hladat v diskusii ale nic som nenasiel. Viete mi prosim poradit nejake dobre kempy po ceste? Planujem tuto trasu:
Vaduz - Chur - Andermatt - Sion - Martigny - Chamonix - Modane - Aosta - Martigny - Sion - Andrematt - Davos...
Idealne by bolo keby v tom kempe boli bungalovy, pripadne nejaky lacny privat v okoli kempu a podobne.
Dik, Jozo
tesne pod Grimselem je pekny kemp.. prvni vesnice, snad nemuzes ani minout.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
cau, vcera jsme se vratili a jeli po podobne trase. az se tu objevi krocan80, tak ti sem dam nejaky tipy. ale vetsinou to byly jenom kempy, vic jsme nehledali.
vycej casu, krocan se ti urcite ozve, jenom dneska jel teda na svatbu (ne svoji). ja ti muzu dat jenom jednu adresu - http://www.campin...rcuolm.ch/ - protoze z tohohle kempu mam nalepku. je to tusim nekde pred churem smerem z andermattu. celkem drahej, ale dobre vybavenej, na rano si objednas luxusni chleba, peknej vyhled... projdi si ten web, jestli tam neco najdes.
jo a v matigny znam super garaznika, kdybys potreboval prezout (jeste by tam mel mit jednu sadu 120/190 ), sice mluvi jenom francouzsky, ale rukama nohama jsme si skvele rozumeli
jo a jeste neco - dalsi kamos ma od vsech kempu gps souradnice, ale to bude trvat asi trosku dyl - kdy jedes?
hleda se podle toho dobre a obcas tam su aj recenze od lidi co tam byli.
Pak sem daval este Doc soubor se souradnicema kempu do googleearthu. Tam jich je taky spousta. http://www.bmwgs....ad_id=5955
Jinak je tam vsude kempu dostatek. Zvlast kdyz jedes po turistickych a hlavnich trasach.