Zdravím všechny bramboráky.
Chlapi mám dotaz ohledně starteru. Kolikrát se vám převalí než chytně - bavíme se o studeném startu?
Mám nové svíčky, novou baterku , najeto cca 30 000km - a taky možná zasr..nej starter?
Četl jsem Bubákovo článek naj. cca 35 000km a totálně zanesenej.
V kolika km jste ho poprvé čistili?
Díky za odpověď
Zdar sice nemám 1150 ale 1200 a studená i teplá točí cca 2až 3 vteřiny! A nejde o špinavej startér ale o jeho namazání a odpor samotnejch pouzder! Stací si myslím rozebrat vyfoukat a hlavně namazat pouzdra a je to cajk!
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Vikison napsal(a):
Chlapi mám dotaz ohledně starteru. Kolikrát se vám převalí než chytně - bavíme se o studeném startu?
R1100GS:
Studený start - jednadvacet, jednadvacet, než to dořeknu, už je nastartováno.
Takže studený start zatím vždycky do cca 1.5 sekundy, maximálně do 2 sekund. Teplý start je ještě o něco málo snadnější, řekněme tak okolo 1 sekundy, maximálně do 1.5 sekundy.
R1100GS:
Studený start - jednadvacet, jednadvacet, než to dořeknu, už je nastartováno.
Takže studený start zatím vždycky do cca 1.5 sekundy, maximálně do 2 sekund. Teplý start je ještě o něco málo snadnější, řekněme tak okolo 1 sekundy, maximálně do 1.5 sekundy.
jak píše Dovi, chrochty chrocht a běží, a to mám 128t.
Chtelo by to nějakou vazelínu kderá nevyteče vlivem vysoké teploty!Ale myslím si že i normální vazelína ti poslouží! A bacha rád praská držák uhlíku!
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Schválně sem to skusil.Stačil sem říct enom chroht . V zimě to ale trvá jednů tak dlůho.Startér sem čistil ve 100 tisícách a nijak extra nebil zamrdanej,fčíl má 124 tisíc.Jo a namázl sem to bílů žáruvzdornů vazelínů kerá neteče dyš je jí teplo.
Kupredu spatki ni krok...
mě to chytá na drc mám 80000 a ještě sem ho ani nevindaval, jen občas když je zima a dlouho stjí tak se chytne sice hned ale jako tak občas zaječí jako kdyby se pomalu vracel pastorek ale to se stává max 10x za sezonu