23.07.2010 nastupuju na tři týdny do lázní do Karlových Varů. Jako správný a ukázněný BMWGS-man balím Bystrického čemodány a jedu na Barborce. Počítám, že procedury nebudou nepřetržitě a bude čas výletovat. Je někdo z KV nebo z okolí, s kým by se dalo někam po severu Čech vyjet?
Rád Tě poznám a třeba i trochu provedu. Bydlím 20km od KV (severozápadně) tak se někde můžem potkat. Jen v sobotu jsem pryč. Do jakého lázeňáku se chystáš?
Radosek napsal(a):
23.07.2010 nastupuju na tři týdny do lázní do Karlových Varů. Jako správný a ukázněný BMWGS-man balím Bystrického čemodány a jedu na Barborce. Počítám, že procedury nebudou nepřetržitě a bude čas výletovat. Je někdo z KV nebo z okolí, s kým by se dalo někam po severu Čech vyjet?
Klidně se ozvy,rád s někým pojezdím a mohu se i přidat 606608025 s Kraslic
bubak
Přeju příjemné prožití lázní. Procedury by se neměly ku.vit ježděním na moto.Myslím, že ošetřující lékař by neměl radost. Vím, o čem mluvím.Lázně jsou o klidu, odpočinku a poléhávání .
...takže bych si typnul, že srpen je osmej, není-liž pravda...
Hmmm, takže bé je správně, 23.08.2010 je správný nástup na lázeňský poukaz... promiňte mi ve spolek tu mystifikaci...
Upravil radosek dne 28.07.2010 13:07
Woodman napsal(a):
... jsem si začínal myslet, že Tě sestřičky "zaměstnávají" tak, žes zapomněl na motorkování
Blázníš?...
Doma jedna na "zaměstnávání" a překážení ve vyjížďkách stačí...
...a kdyby bylo nejhůř, zavolám Kubrtovi. To je vyhlášený milovník (a v Emíliově nepřítomnosti nejuznávanější Buldozer dívčích srdcí a okrasa dívčích ložnic) a já můžu vyrazit na Barborce za poznáním karlovarska...
Zdravím všechny GSáky na Karlovarsku - jenom dnes jsem potkal tři kousky u kláštera v Teplé a jednoho, co mě vyděsil, když se vedle mě vyloupl na kruháči kousek od Termálu...
Děkuji za nabídku na průvodcovství, kterou mi učinil zde na stránkách a na srazu u Kubrta zopakoval osobně Woodman......, ale mám tu takový fofr, že nevím kdy a kde budu mít volno za hodinu, natož abych plánoval něco dalšího. Fofrem rozumějte procedury, kávičky a vymetání kulturních i nekulturních podniků po Varech......a že jich tu mají...
Projezdil jsem ve chvílích volna Lázeňskou kolonádu v Karlových Varech, čímž jsem se dostal na památeční dokumentární fotografie lehce vyjevených turistů z celého světa.......a pravděpodobně i na fotografie stejně tak vyjevených příslušníků městské policie.......(ještě že funguje "osoba blízká......). No ale uznejte, pokušení to bylo strašně silné...jen ta nová dlažba položená čerstvě na pěších zónách na TKCéčkách šíleně klouže...
Oficiálně jsem sjezdil po komunikacích k tomu určených i hrad a zámek v Bečově nad Teplou, Horní hrad, Loket, Svatošské skály, Ostrov, Kadaň, vodní nádrže Přísečnice a Nechranice, Jáchymov, Cheb, Aś, Vejprty, Sokolov, ........ a naposled dnes ještě klášter premonstrátů v Teplé...
Povím Vám, tady by člověk mohl (krom té kolonády, tam bych dostal asi brzo po papuli.....) jezdit další týdny a měl by se kam podívat. Nádherný silnice okolo vodní nádrže Březová, a Kroucánky podél říčky Teplá ...... přátelé ... B A L A D A !!!!!!!
Takže závěrem. Zdravím všechny GSáky, které jsem tu potkal i ještě potkám a vězte, že tiše závidím tu nádheru tady...
Zdravím Vás
Radosek
Upravil radosek dne 07.09.2010 21:23
Zdar Radošku, koukám jako občasný pozorovatel fóra a Podkrušnohorec, že spoustu dobrých silnic jsi už ať za, či bez pomoci objevil. Jako off jsou parádní Doupovské Hory, které se ale nedají bez doprovodu doporučit, bo jsou z většiny ilegální, ale dají se dobře objet po silnicich a pak se dá plynule přejet na Žluticko a k Rabštejnu nad Střelou, nebo naopak do Krušných hor. Sqělej ráz krajiny a výborné cesty.
V případě volného celého opoledne a chuti hledat, zadej do vyhledavače posloupnost:
Karlovy Vary - Kyselka - Vojkovice nad Ohří - Stráž nad Ohří - Korunní - Kotvina - Podbořanský Rohozec - Valeč - Chyše - Dvorec - Nový Dvůr - Rabštejn - Žlutice - Vary. Krásnej odpolední výlet.
V případě volné hodinky a půl doporučuji krátký výlet s offroadovou vložkou, a sice po Pražské silnici č. 6 do obce Údrč, pokračovat do obce Polom, kde končí silnice a začíná cesta k polorozpadlému poutnímu kostelu Mariánské Skoky, pod kterým končí cesty ve Žlutické přehradě...
Škoda, že jsem skoro do konce září mimo Vary. Léto je v háji a přijde čas sejít ze silnic na ty menší a ještě pomalejší. Mám pocit, že setkání s Woodmanem po deseti letech a na motorce, by mohla být také sranda Tož pěkný pobyt v lázních!
Wer später bremst, fährt länger schnell.
Škoda, že to venku vypadeá jak před potopou světa... Šedivá obloha, chladno a nevlídno...
Dopoledne se máčím v teplých koupelích, saunách a masážích a popravdě odpoledne přejít do zimy mi přijde jako hazard se zdravím...krucipísek...
Díky za tipy, tady v okolí je ale opravdu tolik krásných míst. Pokud Garminovi zakážu hlavní silnice, táhne mě po snad zapomenutých okreskách s překrásnými výhledy. Takhle jsem jel z Bečova nad Teplou do Varů už třikrát a pokaždé jinudy... Ty samoty snad nejsou ani na mapách...
Offík nechávám na jindy, Barborka parkuje v garážích vedle Mercedesů, Audin a kolegů od BMW, wapku tu nemám a zasviněná bahnem by se ta moje holka mohla před nimi třeba i stydět...
Zatím ahoj, jdu se napájet léčivými prameny...
Radosek
Ahoj Radošku, ať ti jdou ty kúry k duhu. Podobná zábava prý by mne měla taky na závěr léčby čekat, ale zatím je to v nedohlednu. Tak tam neudělej krajanům ostudu, Becherovku vždycky poctivě dopíjej, ať máš dobré výsledky