Zdravím. Poslední dobou se mi po delší jízdě, hlavně při brždění motorem, ozývá zvuk něco jako podfuk nebo přisávání někde z prostoru sání. Zkoumal jsem sání, pak trochu vedení od sání k motoru. Hlavně ty gumové mezičleny. Úbytku výkonu jsem si nevšiml a to jezdím hl. ve dvou. Nemohlo by to být ventily? Mám cca32000km a pravděpodobně se na ně ještě nesáhlo.
Díky za rady. Snad pochopíte co myslím
Zdarec fuel, no já mám asi podobnej "problémek" mám F650GS model ´04 a taky se mi stává při jízdě z kopce při brždění motoremm, jako by si to připrclo, ja si myslím že mi to jde z výfuku, ale jistý si tím taky nejsem, bratranec mi řek, že to může být nespálený palivo, ale kdo ví...je to takový nevýrazný pšoukanec, pokud se nepletu... jinak na ventily se budu taky muset za někým stavit... moto má najeto asi okolo 50-ti tisíc, nejspíš to budu řešit přes zimu, nebo okolo podzimu...
Upravil SHREK JAN dne 03.08.2010 17:04
Jezdím tak, jak umím...
chlapci ja mam ten isty problem jedneho dna nastartujem a motorek mal uplne iny zvuk take yvlasne cvakanie ako ventile ale nie su to ventile bol som s tim v servise a povedal mi ze to moze bit hoci co ale ze sa nemam bat ze to je rotax a ze to vydrzi tak sa nebojim zajtra iem do alp tak potom napisem ci vydrzal alebo nie
milujem moje gs