Pro pobavení a neb, jak jsme žili a jak žijeme dnes...
Přidané 04.08.2010 09:41
Moc pěkné "Allroade"... KUA jsem si zavzpomínal na moje krásné vesnické dětství... jen ty klepače jsme tu neměli BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz
Přidané 04.08.2010 10:00
allroad:
... si ma nastartoval tak pridam aj ja nieco:
Vážené prítomné luctvo,
Povedzme si to prámo: človek
dokáže skoro všetko. Urobit dýru
do sveta, ale aj do ozónu, urobit si
pekný dom i peknú hanbu,
oduševnene kričat hurá i fuj, vyzírat
jako pekný hrdyna, ale aj jako
pekný idiot, nýkedy dokáže byt aj
sto rokov na svete, ale any tri
minúty pod vodu, ví dobre hrat na
klavíri a na nervy, operúvat srcco
a v tyle neprátela, skákat o tyči
a do reči, a tuším viacej myslet na
dalšé generácie počítačov jako
maturantov.
No človek by si až tak mnoho
nemav namýšlat, lebo je
len – človek! Any pri najlepšéj vóli
nedokáže preletet v petmetrovej
výške z námesta Hraničárov
na Kolárové námestý – any za
ideálnych poveternostných
podmínek.
Nedokáže vonat ako lipa
a len tak sa rozmnožúvat po vetre.
To dokáže božá príroda. A preto
by si mav človek celkom skromne
povedat: až tak mnoho toho nevím,
a preto sa tu na svete budem račej
čuduvat, jako svet menit. Pri
čuduváný totyž nelítajú trísky
a nekapú ryby, rastú stromy a padá
snah –a šecko je na svojom míste
a v porádku, -jako tedy, ked je
na jar naozaj jar, v lete leto,
na jablony jabĺčko, na človekovi
hlava a v človekovi srcco. Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
Přidané 04.08.2010 10:44
To Svátarotože jsme cca stejnej ročník,tak vím co ten klepáč byl povině jsem tam chodil bouchat v sobotu koberce a v zimě když byl sníh tak na něm se bouchalo,žádnej vorverk,rainbow,centrální vysavač.
Otázka pro mladší ročníky Hikse,Kubrta a spol a jiná kuřata:víte co to znamenalo,když se řeklo,že se na kole brzdí na pekaře?
Hiksi a nehledej to zase v těch tvých wikipediích googlech apod a zapřemejšlej bo my jsme taky žádnej mobil,net,google neměli
Přidané 04.08.2010 10:52
Bob napsal(a):
To Svátarotože jsme cca stejnej ročník,tak vím co ten klepáč byl povině jsem tam chodil bouchat v sobotu koberce a v zimě když byl sníh tak na něm se bouchalo,žádnej vorverk,rainbow,centrální vysavač.
Otázka pro mladší ročníky Hikse,Kubrta a spol a jiná kuřata:víte co to znamenalo,když se řeklo,že se na kole brzdí na pekaře?
Hiksi a nehledej to zase v těch tvých wikipediích googlech apod a zapřemejšlej bo my jsme taky žádnej mobil,net,google neměli
Hele, nedělej z nás zajochy Taky jsme prožili dětství za komančů a říkali soužko... Nosili jarmilky, pili pompelu a malovali Auroru Později třeba dávali rande pod vocasem. První počítač jsem si koupil ve 22, když mně přestalo bavit chodit na net do kavárny
EDIT: PS: na pekaře jsem brzdil vždy na chalupě, na takovým stoletým kole, co melo jen tu přední brzdu, co šla zezhora do pláště.Tak jsem si musel pomáhat.
EDIT2: tak počítač mám až od pětadvaceti
Upravil morabo dne 04.08.2010 12:28
Maiali nel Fango!
Přidané 04.08.2010 11:34
Bob napsal(a):
Brzdit na pekaře mi zbylo vždy, když jsem moc rozjel z kopce můj furtošlap a nohy mi z něj vyletěly, ten můj model neměl ještě přední brzdu (no vlastně ani zadní, když to byl furtošlap)
Nevím, co by na takovej furtošlap dnes řekli při testu bezpečnosti hraček
Upravil stepan dne 04.08.2010 11:36
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
Přidané 04.08.2010 11:45
Jó klepače, ach jo, kdepak ty časy jsou... Byl jsem nedávno s dětma ve svým rodným městě ukázat jim, jak takový klepač vlastně vypadá a co všechno se na něm dá dělat, furt tam jsou, jen už je nikdo nenatírá. Taky jsem si při tom, vzpomněl na prvomájový průvody, sobotní ranní fronty u PNS na "ruďasa" a na výživný Termixy. O cvičkách, červenejch trenkách na "tělák" a lyžích s "kandahárem" ani nemluvě...
Přidané 04.08.2010 14:54
Hezký to bylo,ale jen pro nás děti jinak to stálo za hovno.Vzpomíná se na to,ale pěkně.Klepače to byla vejška.Různý klubovny po sklepích kde se tajně glgalo a chodilo vošahávat spolužačky a závody na kolobkách po lese no jo to už je pryč.Dnešním harantům když dáš zaracha jsou rádi,že jsou doma lenory zapráskaný.Žral jsme chleby se sádlem,tučný termixy a ty sodovky k temu kdo byl tlustej???Nikdo,protože jsem pořád lítaly jak magoři při fotbalu,nohecu,tenisu atd.Krásná vzpomínka Alle.