Už asi po desátý.... A jako vždy, stejná příčina, zámek na předním kole
Sice mám s alarmem, ale i tak jsem toho schopen, navíc v Xeně se strašně rychle vybíjí baterky... Utěší mně nějaký podobný sklerotik, abych v tom nebyl sám?!
Upravil morabo dne 17.08.2010 16:29
Maiali nel Fango!
morabo napsal(a):
Sice mám s alarmem, ale tak jsem toho schopen, navíc v Xeně se strašně rychle vybíjí baterky... Utěší mně nějaký podobný sklerotik, abych v tom nebyl sám?!
Utěšit tě nemůžu, nepoužívám zámek na přední kolo. Ale s tou nedostatečnou krátkodobou pamětí nemáš problém sám. Jsou nás zástupy A prý to lepší nebude.
Já bych potřeboval (ale neuživil) jednoho šikulu a nebo i šikulku, co by hlídal, kam co položím. Polovinu času utratím hledáním čehokoliv, co jsem měl před minutou v ruce.
Upravil Medik dne 17.08.2010 15:39
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
(pro ostatni -- varuje predem, vetsinou uz kdyz sednete na moto).
baterka vydrzi dlouho (2x AAA)
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
servisak napsal(a):
Neboj až něco urazíš máš po problému nikdy totiž už zámek nenamontuješ!!
Jako že nebude na co? Nebo že mně to zamykání přejde?
Bohužel nepřejde, jezdím po městě a parkuju klidně 15x za den... Nechat stát motorku jen tak mi prostě nedá, když na ni nevidím, už jsem kdysi o jednu takhle přišel....
Maiali nel Fango!
servisak napsal(a):
Bohužel nepřejde, jezdím po městě a parkuju klidně 15x za den... Nechat stát motorku jen tak mi prostě nedá, když na ni nevidím, už jsem kdysi o jednu takhle přišel....
Že tě to zamykání přejde!!! Týjo ale ja sedět někde v kavárně a viděl tě jak nasedáš a pak rána a ty ležíš jsem v turánu pochcanej v křeci vedle tebe!... servis a diagnostika BMW Motorrad
servisak napsal(a):
Že tě to zamykání přejde!!! Týjo ale ja sedět někde v kavárně a viděl tě jak nasedáš a pak rána a ty ležíš jsem v turánu pochcanej v křeci vedle tebe!
JJ, dneska jsem se předvedl před klientem, nedávno před Tescem Maiali nel Fango!
někde jsem viděl takovou vychytávku přidělanou barevnou šňůru na zámek s očkem která se navlékne na rukojeť plynu - trošku práce a šňůry navíc ale pomůže
Hodr napsal(a):
někde jsem viděl takovou vychytávku přidělanou barevnou šňůru na zámek s očkem která se navlékne na rukojeť plynu - trošku práce a šňůry navíc ale pomůže
mne se to u toho meho Abusu nikdy zatim nestalo, nechci zakriknout.
staci narovnat moto z bocaku a zacne rvat.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Kdysi jsem viděl takovou oranžovou pentli s nápisem "remove before take-off" jakoby od špalků co blokují kola letadel. Vedlo to od zámku k řídítku, přehlídnout to dost dobře nejde. Podle mě by stačilo cokoliv (třeba nylonová smyčka), co se přehodí přes řídítka a upozorní to na zámek.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
morabo napsal(a):
Sice mám s alarmem, ale tak jsem toho schopen, navíc v Xeně se strašně rychle vybíjí baterky... Utěší mně nějaký podobný sklerotik, abych v tom nebyl sám?!
Utěšit tě nemůžu, nepoužívám zámek na přední kolo. Ale s tou nedostatečnou krátkodobou pamětí nemáš problém sám. Jsou nás zástupy A prý to lepší nebude.
Já bych potřeboval (ale neuživil) jednoho šikulu a nebo i šikulku, co by hlídal, kam co položím. Polovinu času utratím hledáním čehokoliv, co jsem měl před minutou v ruce.
Půl svého života strávím hledáním věcí, které sem měl teď v ruce a najednou jsou v p.... a nejhorší je ten pocit, že nechápu, jak je to tak rychle na tak malém prostoru možné
Šňůrka s pentlí by byla dobrá, sice ji asi nenavlíknu přes blastr, ale přes páčku by to mohlo stačit. Pak už jen abych ji nezapomněl navlíknout
Upravil morabo dne 17.08.2010 17:46
Maiali nel Fango!
Když jsem ještě míval leštěnku SUZUKI BURGMAN 400, tak se mi to povedlo každou chvílku, ale naštěstí bez pádu (nižší těžiště a váha). Největší tlamu jsem hodil kdysi na mé JAWĚ 350/634, kdy jsem se o ni tak bál, že i když jsem šel jen do trafiky pro cigára, tak jsem zamykal krk řízení. No přišel jsem z trafiky, sednul na ni, našláp, frája plnej kotel, abych to řádně vodšťouch z fleku, ať holky čučej a po rozjezdu tlama a pár kotrmelců a smích všech přihlížejících. Ještě že ten trolejbus, který zrovna projížděl okolo parkoviště byl o chlup rychlejší a já ho minul v kotrmelcích za něj. Spolužák mi tehdá říká druhý den ve škole, že prej jeho máma včera viděla nějakýho magora co neumí jezdit. No a tenkrát o 30kg lehčímu mi při zvedání ta 350ka připadala těžká, jak prase, ale kdybych věděl, co mě čeká s GS a v blátě
Upravil Pizzy Bender dne 17.08.2010 18:49
BMW R 1100 GS k dvacetiletému výročí prodáno
Jawa 250/590 SPORT - na uklidnění
Jawa 350 Californian r.v.2014 na zakázku
Já používám systém "uzel na kapesníku" klíč od kotoučáku mám spolu s klíčem od motorky a ty si po uzamknutí strčím do pouzdra od zámku (mám taky xenu a pouzdro není velké na strčení do kapsy). Po příchodu k motorce najdu klíč v pouzdře a po chvilce mi dojde že je tam nenosím jen tak . Zatím sem bohudík tlamu nehodil .
Další propadlej BMW
morabo napsal(a):
Sice mám s alarmem, ale i tak jsem toho schopen, navíc v Xeně se strašně rychle vybíjí baterky... Utěší mně nějaký podobný sklerotik, abych v tom nebyl sám?!
pobavil jsem se... jako vždy potěší cizí neštěstí.
Ale ne uklidněnou kámoš si takhle zamknul novou Dukatku Monstra u svého fotra před barákem. A při odjezdu taky zapomněl zámek na kotouči. Frajersky nastartoval to pojízdný železářství a a protůroval to aby sousedi koukali. Nasedl,že odjede se závistivými pohledy v zádech. A následoval potupný pád u kterého si prokopnul nádrž a zlomil dvě žebra. Jeho fotr se smál až se pochcal a náležitě mu to dal sežrat.
Ani ne za měsíc tatík zamknul svoji DR taky kotoučákem a zapomněl... Samozřejmě jaký syn,takový otec taky měl přihlížející a tak nastartoval a frajersky hned na zadní,ale zámek byl na svém místě.. Následovala ohromná tlama.
Takže já si NIKDY nekoupím zámek na kotouč. Vlastním 3,5kg těžkej řetěz a zamykám zadní kolo,nebo celou motorku k něčemu. Jo a sklerozu mám taky.Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
nevim jestli tě potěšim ale dneska sem sebou taky fláknul. odbožoval jsem na křižovatce kde sem jel už nejmín 100krát jenže dnes tam byl jakýsi světlí prášek něco jako mouka nebo tak ajak sem na to v náklonu najel cca 40km/h tak jako když ti podkoupnou vobě kola naráz. prostě sem lehnul spanile a brousil. a to sem ještě odpoledne nastavoval tlumič tím spodním šroubkem více na Hard aby mi to jak sem se domníval více sedělo. řídítka vohlí a přední blinkr v loji (naštěstí nic víc).
Tančící Havran