Nevim, jestli nekdo pouzivate, ale pred par tydny jsem koupil boty Fox Comp 5. Zatim si je nemohu vynachvalit. Myslim, ze za ty penize dost dobry. Neni to klasicka "tvrda plastovka" pro motocross, ale neco spis na offroad jezdeni. Boty jsou pohodlne, dobre se v nich chodi. Myslim, ze poskytuji rozumny kompromis mezi tuhosti a ochranou kotniku. Jezdil jsem v nich nekolikrat po sobe cely den a bez problemu. Stoprocetne do nich potece jak do cedniku, ale to me netrapi, vodu mam vyresenou jinak.... Pokud nekdo hledate neco na offroad jezdeni s kombinovanym jezdenim po silnici, doporucuju zkusit. Jo, a navic dobre vypadaji FOX COMP 5
Ono se to poda. Prvnich par km jsem se taky ucil znovu radit. Ted mi to vubec nepride divny. Jasne ze se najdou lepsi boty, ale jak jsem psal, za ty penize.... Nevim, co stoji v CR, ale tady to jsou v podstate nejlevnejsi boty.
to Petrs: tady obecně Fox neplatí za levnou značku, takže ani jejich boty nejsou z nejlevnějších...alespoň co jsem v Razzu koukal
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Jo ten starší model mám už asi tři roky a pořád slouží dobře Vodě odolný jako průjezd brodem moc nejsou ale v dešti mě ještě nezradili
Chodit v nich nejde ale s tím se počítá
Koupil jsem je u výhradního dovozce v praze za asi 4000,- (byl to starší typ a nějaký výprodej s akcí) a koukal jsem že v USA jdou koupit za 1500,- V tý době jsem dost přemýšlel nad tím že si je od někoho nechám poslat