1. ročník mastodontího maratónu v bývalém vojenském prostoru Oldřichov se pojede 17 - 19 září. Těšit se můžete na opravdu zajímavý terén upravený od těžké techniky (hoodně bahna, písku, brody), vyznačenou trat´, elektronickou časomíru a snad i slušné zázemí v depu.
Více informací a možnost přihlášení na http://www.mastodontmaraton.cz
marena přiložený následující obrázek:
[159.13Kb]
Upravil marena dne 24.08.2010 12:52
...
Ahoj,
rad se zucastnim... mam jen pripominku k verejnemu sdileni kontaktnich informaci na vasem webu...
SPZ, jmeno a telefoni cislo staci k tomu, aby to nekdo zneuzil. Muzete to odstranit?
Nesmis tolik chlastat!
Jeste by to chtelo vysledky. http://shantis.ra...t_Maraton/
Upravil vevis dne 20.09.2010 14:53
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Výsledky budou jistě co nevidět. Akce opravdu parádní, jeden z nejlepších ofroudů co jsem kdy jel. Trať byla rychlá a celkem náročná. Organizačně zvládnuté na 1 a to po všech stránkách. Jen paní časoměřička trošku bojovala s časomírou, ale na příští rok bude moudřejší(jel jsem o kolo navíc )..
Pívo dobré, prasátko zadara, závodníci žadná ořezávátka... U startu se hnedle usídlila tlupa Ká Tá emkářů v čele s Fánóšem.. A jako na potvoru jsem ráno nemohl hondu nakrákat.. nic méně jsem si poradil a když jsem viděl jednu 690tku na laně tlemil jsem se zase já
Přimlouvám se za další rundu na příští rok
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
Hmmm výživný. Jel bych taky uvidíme příští rok. Remusovi patří samozřejmě gratulace konečně těm homikům někdo ukázal
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Připojuji se s gratulací.Hodně zajímavý je taky čas maníků na DR big.Celkově si vedli velice dobře.Míval jsem první model 800kila.To byla doba kdy se ještě dělali pořádný stroje a když se něco jmenovalo enduro tak to taky enduro bylo.
Taky gratuluju. Sice jsme se těšily, že to nenakopneš ale jízda to byla ukázková. Ikdyž si myslím , že i mezi námi homíky se najde jezdec. Škoda jen, že se tam nebjevil alespoň jediný boxer
www.lc8adv.cz
Jo,jo akcička jak víno.Rámus nám Káteemkářům opravdu ukázal jak se má jezdit fakt pila i když s jinou hmotností a jiným objemem.Ráno byla velká prdel v bivaku Oranž když svou naladěnou Hondici nemohl nakopnout,ale pak ukázal jak se všechno má.Troufám si říct,že s Boxerem by to odjel málo kdo snad jen ti co mají ve předu 21 kolo jinak by asi urazily motor.Nepíšu tady samozřejmě o Pájim ten by to dal i se 17 kolama.
JJ, kluci na Bigách to je úlet co předváděli.. Nemohl jsem to nakrákat, už jsem myslel, že nějakej vejr "KTM" vytáhl nějakou hadičku z karbecu a za pěťo mi prodá info co a jak. Protože co se dělo bylo vážně divný chytla, chcípla a furt dokola... roztlačit nešla... Odkalil jsem karbec, nová svíčka a šla jako hutě
Na velkém GS by to nedopadlo dobře, určitě bych jí i sebe někde zlomil. Ten klučina na LC8 co má vykloubené rameno jel kladivo jako prase, škoda, že upadl, ale to se prostě někdy stává.. Přeju rychlé uzdravení
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **