Ahoj,
chtěl bych vyměnit vatu v alu výfuku Remus Grand Prix typ 250, není snýtován a nevím jak ho kuchnout. Nevíte někdo jak na to?
Dík.
pavels přiložený následující obrázek:
Tak to asi jen tak lehce asi nepujde! Pokud nejde rozdělat odvrtáním nejtů tak leda označit polohu říznout ve sváru Dremlem nebo slabým kotoučkem do flexy a pak znovu svařit! To je nerez nebo titan??
... servis a diagnostika BMW Motorrad
servisak napsal(a):
Tak to asi jen tak lehce asi nepujde! Pokud nejde rozdělat odvrtáním nejtů tak leda označit polohu říznout ve sváru Dremlem nebo slabým kotoučkem do flexy a pak znovu svařit! To je nerez nebo titan??
TAK TAK píše,že ALU. Tak to nebude tak zlí. ALU jde vařit lépe,než titan.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
servisak napsal(a):
TAK TAK píše,že ALU. Tak to nebude tak zlí. ALU jde vařit lépe,než titan.
Ajo už to vidím tak to je pohoda to svařej tigem jedna báseň!
... servis a diagnostika BMW Motorrad
upřesňuju - ovál je alu, čela jsou nerez jenom zasunuty do toho alu, na tom obrázku je možná novější typ. Vyfotím ten můj a hodím to sem.
nevím kde do toho praštit aby se to vysunulo, jestli to vůbec jde...
pavels napsal(a):
upřesňuju - ovál je alu, čela jsou nerez jenom zasunuty do toho alu, na tom obrázku je možná novější typ. Vyfotím ten můj a hodím to sem.
nevím kde do toho praštit aby se to vysunulo, jestli to vůbec jde...
AHA tak to bude sranda...
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
někomu sem takový výfuk opravoval,jestli nemá nýty a plášť je aluminiový,oddělává se koncové víčko,je přivařené ke středové vnitřní trubce
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
bystricke napsal(a):
někomu sem takový výfuk opravoval,jestli nemá nýty a plášť je aluminiový,oddělává se koncové víčko,je přivařené ke středové vnitřní trubce
přikládám foto, po sváru nikde ani smradu...
pavels přiložený následující obrázek:
bystricke napsal(a):
bystricke napsal(a):
bystricke napsal(a):
bystricke napsal(a):
bystricke napsal(a):
bystricke napsal(a):
bystricke napsal(a):
v této vnitřní trubce sem to řezal
Upravil bystricke dne 01.09.2010 08:46
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
bystricke napsal(a):
v této vnitřní trubce sem to řezal
tak do toho se asi sám pouštět nebudu..., z remusu mě přišlo info, že tento výfuk bez destrukce rozebrat nejde, a že v něm žádná vata není...
když kouknu do toho většího průměru, tak ta první komora je dvouplášťová a nějaký náznaky vaty tam ještě jsou..., žádnou závadu nemá, jen mě přijde že bejval o dost tišší, což mě v lese a na delších štrkách vyhovovalo...
Ahojte
Chtel bych se zeptat zda nevite u vyfuku na 12gs dvouvacce na vyfuku jsou vzadu na na cele tri srouby. K cemu slouzi zjistil jsem ze jeden je strzenej a jako perfekcionalista mi to neda aby me to nestvalo ze tam je
Kde sehnat novej a jak dostat ten vykurvenej ven?
Diky