Ahoj. Zdravím všechny. Jedu se podívat na F 650 GS Dakar, r.v. 2004. Na co si mám dát pozor??
Jsou nějaké náznaky problémů, které bych mohl takto na poprvé odhalit???
Jinak sháním nějaké slušné starší kalhoty na enduro č. 56 a botky č. 44-45.
Díky za help. Newman
no skoukni to v jakym je to stavu projdi jak sou na tom plasty jestli nejsou utrhané (po pádu) skoukni řidítka (grypy) to taky napoví jak moc je to nalítaný. štrouby jestli sou všude origo a jestli ne tak proč a co bylo měněno. rozety, koutouče brzdy, řetěz ať víš co budeš muset vyměnit. prostě když bude vomšelá motorka a na ní sem tam něco jak nový tak je to přinejmenším podezřelé. a projeď to a hned poznáš jestli to nejni vohlí musí to jít pěkně do zatáčky ale příjemně ne moc ani málo a doleva i doprava stejně. motor vy měl mít dobrej tah vod spodku a nejvišší výkon v cca 4,5t. votáčkách. vono se to takhle. blbě popisuje prostě zachovej klid a vem si sebou někoho kdo na Dakaru jezdí. a dej sem link toho inzerátu nedávno sme jednoho kupovali tak at někam nejedeš zbytečně
Tančící Havran
Ahoj. Tak už je doma. Po mordování s první výměnou oleje mám za sebou teď ráno i první cestu do práce- 6 na nulou..... :-) - (na otočku) a zpět. Vše zatím ok. Jen mi brzdí zadek až na 2-4 šlápnutí - asi vzduch???
Jak odvzdušnit zadní brzdu?????
Odpoledne jedu s na projížďku s kolegou a jeho Transalpem,tak snad nebude ostuda......