Dík. Jinak vyrážíme s pár lidmi odtud na celodenní vyjížďku, tak si budu vlastně připadat, jako bych byl pořád na fóru... Uf, ještě že tak
Maiali nel Fango!
Redakční systém povýšil na novou verzi. Nemusí vše šlapat, jak má, tak pokud na něco narazíte, tak napište. Samozřejmě, jsou zde malé rozdíly, které doufám vadit nebudou. Jinak kromě vzhledu, by rozložení a fungování webu mělo být co nejvíce podobné předchozí verzi.
Co zatím není převedené, tak jsou "Naše fotografie", na tom budu v nejbližší době pracovat.
On je na bílém podkladu, ale jelikož se název nezměnil, tak se to zobrazuje u vás takto (cache v PC). Zkusím soubor přejmenovat a mělo by to být ok.
Upravil Milos dne 05.09.2010 09:22
Docela by mě zajímalo, co je důvodem změny???
Je mi jasné, že tuhle změnu neděláte z dlouhé chvíle.
Já zatím ze změny nadšený nejsem.
1.Hlavně mi stránky nejedou na telefonu, předtím naběhly v pohodě, ale teď se nedočkám. Zkoušel jsem i Cenduro, protože mi to připadá na podobném základě a to najede v pohodě.
2. Diskuse k R1200GS není na prvním řádku jako před tím, takže musím rolovat. Jiným bude změna vyhovovat, takže to se dá skousnout. Připadám si jako v supermarketu, kde taky občas všechno přestěhujou......
3. Smajlíci dají teď víc klikání stejně jako na Cenduru. Předtím to bylo lepší.
Vlastně nejdou vkládat vůbec, nějak mi to blbne. Noooo
Smajlíci nejdou ani při úpravě, vypnuté je nemám, možná je to prohlížečem mám Mozillu. Když chci vložit smajlíka tak mi zmizí co jsem napsal, to je docela k vzteku..tlustá písma jdou.
Mi osobně se stránky jevily před změnou lepší, bohužel......
Upravil paja1 dne 05.09.2010 09:59
Pája
paja1 napsal:
Docela by mě zajímalo, co je důvodem změny???
Je mi jasné, že tuhle změnu neděláte z dlouhé chvíle.
Já zatím ze změny nadšený nejsem.
v tomhle Milose naprosto chapu... upgradovat na novou verzi cas od casu musis, pokud nechces prilis rozevrit nuzky mezi tim, co mas a aktualni verzi.
Prilis dlouho neupdatovany web Ti treba muze blbnout na nove verzi PHP apod.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2