Nestává se vám že vám na f 650 GS "zavazí" bočák v levých zatáčkách? Popř. máte nějaké úpravy...?Certified off-road instructor
Co-Founder of FLYTORIDE.com
Official ambassador of Wunderlich
no já mám taky obyč GSo a stavá se mi to jen ve dvou, tak dám zadní tlumič skoro na tvrdo, ale to musím tu zatáčku hodně klopit abych s ním štrejchl, ale chystám se na to taky podívat
Upravil monty dne 22.09.2010 12:56
ale já nemám dakara , mám obyč GSo, jako dakar to jenom vypadá (mám tam plasty z biliho dakaru).... =)
Certified off-road instructor
nepleteš, ale budu muset ten stojánek upravit než se o něho přerazim Certified off-road instructor
monty napsal:
tak jsem se na to dívala a zatočil jsem si doraz a mám od toho klid
jak to myslíš zatočil?? ta guma de zašroubovat?? musim na to zitra mrknout! Certified off-road instructor
jj, dneska sem si to dotahl bořák je tak o 5cm víc v motorce a o 2cm vejš.., paráda
Upravil lako dne 16.10.2010 16:57
Certified off-road instructor
Na bývalce klasické 650GS neDAKAR jsem škrtal bočákem běžně...a to jsem měl tlumič natvrdo a vážím asi 60kg, takže nic moc...je fakt, že jsem klopil poměrně hodně...ted na 1150 škrtám sem tam padákem pod válcem :-) takže si nevybereš:-) Ale u 1150 mě nejdřív upozorní špička boty že přijde škrtnutí padákem...
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...