Podle fotek je v pěkném stavu i s nějakými doplňky (kufry, sedlo, plexi, padáky) za pěknou cenu.
Servisní knížka by pomohla ověřit najeté kilometry a servis.
Víc z toho inzerátu asi nevykoukám.
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
První ročník,slušně vybavená(jen to sedlo stojí docela balík),dobrá cena,vzhledově solidní,jak píše Štěpán,serviska by řekla víc,ale pokud je v cajku,ani ty kilometry by mě nějek netrápily,těch 70000 je vzledem k roku výroby docela reálných.
Za ty peníze, podle fotek, vypadá jako voňafka. Lak a doplňky se jenom vozí, důležitější je chod motoru, vůle v ložiskách, stav kotoučů atd.. Je toho hodně, takže vem někoho,kdo má GS a jeďte se ne toho krasavce podívat, bude vědět, co poslouchat a čim zaviklat.Jizda na moto a lítání na padáku je nejlepší sex
Jak psali kluci o pár řádků výš... Takhle na fotkách vypadá fakt pěkně,zachovale a opečovávaně.Pokud na ní není nic extra zkurvenýho,tak bych jí bral... 70tis.km nic není,myslím na tento stroj. Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Díky pánové za zhodnocení.
Trochu se jeste rozmyslim, jestli nahodou nepujdu spis do Adventure. Ted je v nabidce treba tahle v Brodcich: http://www.tipmot...nture.html
Jak byste se rozhodovali mezi tou prvni a touhle motorkou?
Mecoun napsal:
Díky pánové za zhodnocení.
Trochu se jeste rozmyslim, jestli nahodou nepujdu spis do Adventure. Ted je v nabidce treba tahle v Brodcich: http://www.tipmot...nture.html
Jak byste se rozhodovali mezi tou prvni a touhle motorkou?
Zdarec
Mecoun
Ta z Brodců je od Boba a to je sázka na jistotu. Sám od něj mám motorku a naprostá spokojenost, to samé potvrdí i sposta lidí zde z webu. www.cestovniendur...
Upravil FRN dne 25.09.2010 17:18
[quote
Ta z Brodců je od Boba a to je sázka na jistotu. Sám od něj mám motorku a naprostá spokojenost, to samé potvrdí i sposta lidí zde z webu. www.cestovniendur...[/quote]
jednoznacny souhlas ... zavolej Bobovi a urcite se dohodnete, za ty roky co ho znam (jeste pred tim nez jsme presel na BMW) jsem neslysel jediny naznak nespokojenosti, vzdycky jen hluboke diky v predklonu ...