zdar, motorka mi přestala táhnout ve vyšších ot. a zvýšily se vibrace.. mám zasraný vzducháč, takže se přikláním k tomuhle a nebo že jsem ve slovinsku nabral špatný benzín (koupil jsem ten sajrajt do nádrže tak uvidíme, už se mi to zdá lepší).. ale další věci, po vypnutí klíčku se ozývaly kolem palivového filtru divné zvuky, jak by něco vybrovalo, nebo bublalo.. myslel jsem, ze je to filtrem, dal jsem starý co jsem nedávno měnil a pořád to samé.. tak jsem začal rozebírat a přišel jsem na to, že to dělá to co vidíte na obrázku, nevím ani k čemu to je, ale vibruje to, nebo prostě nějak to vrní když se to vysune.. další věc je, když jsem nastartoval bex airboxu tak po vypnutí motoru šel z "karbce" bilý dým.. co to? je to normální? nebo to může dělat ten špatný benzín? voda? díky za rady
naprcccs přiložený následující obrázek:
Jak píšou ostatní, ventil slouží k regulaci volnoběhu. Upravuje množství vzduchu.
Ten dým je běžný. Částečně se jedná o palivo které se vypařuje z teplých částí motoru a ještě nebylo spáleno, ale hlavně půjde o zbytky dýmu z válce, když po vypnutí klíčku zůstane motor v poloze že jsou otevřené sací ventily.
dříve F 650 GS
později R 1200 RT
dnes jen skútr Honda ADV 350