Milý deníčku. Dnes jsem vyměnil na svém motocyklu olej a filtr a měnit ho budu zase za desed tisíc kilometrů. Seřídil jsem mu ventily a zkontroloval svíčky.Také jsem mu dopřál nové gumy na kterých má přední desén 7 mm a vzadu 13 mm vysoký.
Píšete si svoji servisku? Já jo. Proto vždy přesně vím, co jsem kdy dělal. Není to sice až takovým stylem, jak tady píšu, ale mám tam vše zaznamenané.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
To já furt průběžně. Cokoli udělám, tak zaznamenám a třeba až budu dědeček, tak si rád zavzpomínám.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Si to nepíšu.........asi začnu,když si to všichni píšete
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Říkám si to každý rok.Teda aspoň ten stav km,ale vždycky na to zapomenu.Tak jak letos.Asi to ale napravím a odhadnu to,tak až někoho napadne dát anketu "Kolik jste letos najeli"tak se omlouvám,že si možná nějaký ten km přidám....... Jinak olej a filtr každej rok a kardan a převodovka ob jeden rok,svíčky jednou za tři roky a minulý rok jsem dokonce vyměnil i olej v přední vidlici.A teď jsem dolil olej do zadního tlumiče.(teda nechal dolít,sorry Dodo).
BMW R 1100GS vzor kačer
No ja si pisem vsetko do dennika, ale pre tych, ktorym by sa nechcelo pisat vsetko rucne je tu free program na stiahnutie http://www.stahuj...&g[oz]=2.9sliver