Ahoj Všem, rád bych se přidal do party vlastníků GS. Vzhledem k tomu, že začínám, mám zamířeno na 650GS v jednoválci. V ideálním případě bych zašel někam na pivko a probral co a jak. Je tady nějaký mazák z Prahy, který by byl ochoten poradit, případně alespoň po telefonu? Díky Kuba
Udělej si čas a projdi zdejší forum. Je tady materiálu na tvoje otázky spousta. A kromě toho se pořádá každou chvíli nějaká akce na který se dá pokecat do sytosti. Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Jak rika BIGR, projit forum, kdyz nejakou najdes, ktera by ti padla do oka, hod odkaz na forum a je tu dost lidi, co z fotek pozna, zda udaje o moto souhlasi gl
Honda XL600R
KTM 790R
BMW GS
Mám tady první link. Cenově je to blízko mým možnostem, takže prosím o koment zda to v téhle částce má vůbec význam. Samozřejmě bych už do toho nechtěl moc sypat, ale jezdit (jak jinak ). Kilometry jsou předpokládám zcestné, ale každopádně bych rád někoho ukecal aby semnou zajel mrknout až budu pevně rozhodnut...
ahoj,
gripy nemá origo a to při 20tis. km je divný, navíc je bez doplňků, místo funkčního plexi to má jen "nehet", jedná se o předfacelift (poznáš to lehce podle předního zobáku, který je vyboulený, kulatý, oproti novějšímu s prolisem. Uvaž vyšší pořizovací částku ale s doplňky..
třeba tato http://www.motoin...50-gs.html je už novej model (dvousvíšková verze) a ještě k tomu vereze s ABS, což je obrovská výhoda, to za ten příplatek rozhodně stojí...až někam pojedeš, ozvi se mi na telefon..
Před rokem jsme kupoval f 650 gs dakar 2004 s origo kuframa za 120tis. Najeto měl 28tis. Moto Šikule Jindřichův Hradec. To jen tak pro porovnání. K tomu inzerátu: mně to připadá podezřelé... nízká cena, divné barvy a 21tis km od roku 2002... (teoreticky by měla mít dvakrát tolik). Takže za mě, na první pohled, nee. Jsem zvědav na názory ostatních...
to Scuba: nikdo přeci nejsme tak bohatý, abychom si mohli kupovat levné věci...nejlevnější nabídka neznamená v 99,99% případů výhru, ale naopak...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Chlapi, vy se na najete kilometry divate dost neobvykle. Mne za 8 let neprijde 22tkm nijak divnych. Staci mit i jine zajmy, nez motorku a nejezdit na ni na dovolenou a je to. Kamarad (i s mensi dovolenou na motorce) najezdil na Africe Twin za 8 let nejakych 28tkm. Proste masina nebyla prioritni. Najezd 3tkm/rok neni uplne bezny, ale neni nepravdepodobny. Ja jsem (shodou okolnosti taky u Jindrichova Hradce u Moto Sikule, timto vrele doporucuju) kupoval na sezonu 2008 sestileteho Dakara s 15tkm a nikdy jsem nemel duvod zapochybovat o realnosti najetych kilometru, odpovida treba i doba vymeny retezu. Motka byla ovsem ve stavu presne odpovidajicim roku vyroby, zadne magicke doplnky a upravy.
Tak GSa jsou motorky pro radost a na pohodlný cestování... kdo si jí už koupí, tak s ní má v plánu trochu cestovat... taky známej měl 600 a za dva roky najel asi 2500km a pak si koupil 12GS a za sezonu najel 12 000km
Prostě jen říkám, že když už si někdo koupí cestovní motorku, tak nejspíš za účelem cestování... a 3000km to je celkem málo
Upravil HonzaGS-SV dne 25.10.2010 16:48
Nooo, na druhou stranu, mam hodne vybavene 800GS a najel jsem 6tis/rok a ted se skritkem jen 3tis/rok. Ale obavam se, ze jsem spis taky vyjimka. Nicmene prace a rodina dost motorkarum (bmw se nevyhybaje) nedovoluje jezdit tak, jak by chteli.
motto: jak vidim pole, jdu se tam rozplacnout
KTM 640SM, KTM 350 EXC-F, HD Night ROD Special