Zdarec prosím kdo se domluví s těma blbcema? Potřeboval bych něco vytelefonovat v polsku! Díky
Upravil servisak dne 04.10.2010 16:00
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Já mám Polsko a Poláky 300 m od baráku. Proč blbci? Co ti provedli? Většina z nich už dnes komunikuje anglicky....
...že já vůl nenašetřil na to GSo už dříve ! ! !
No, já je moc nemusím......mám za ty roky desítky špatných zkušeností. Ale to někdy probereme u piva. Ti, co se tobě "bojí odpovědět" asi nejsou zrovna ti, co se motají po Krnově ožralí protože nic nesnesou nebo ti, co u nás kradou nebo ti, co se vracejí z Německa po týdnu z práce a jedou v obci 120, protože už cítí a skoro vidí celní závoru....ti tvoji se podobají ale těm, co slibují, že mají všechno, nic není problém a pak přijedeš k nim a začnou žhavit mobily, aby sehnali alespoň něco. A nebo máš špatný mail. Ale na druhou stranu musím uznat, že znám i pár hodně solidních, kteří zase převálcují naše.
Tak držím palce.
Dnes jsem potkal v Holčovicích krásné BMW i se sajdou, chyběla snad jen uniforma s válečným křížem a vlaječka. Nááádhera. Jen jsme si mávli. A teď mne to mrzí, příště to otočím, ať se sourozenci můžou porovnat.
...že já vůl nenašetřil na to GSo už dříve ! ! !
U Vevise na srazu byl pásek,kterej bydlí v Polsku.Měl žlutou 1150 a na kufrech nalepený izolačky s údajema o výměnách olejů.Sežen na něj kontakt a máš to.Jo ajen tak na okraj,taky řikal,že to jsou blbci.Bydlí tam už 10 let,tak asi ví.Když je hlad,je i husa dobrá.
kasak napsal:
U Vevise na srazu byl pásek,kterej bydlí v Polsku.Měl žlutou 1150 a na kufrech nalepený izolačky s údajema o výměnách olejů.Sežen na něj kontakt a máš to.Jo ajen tak na okraj,taky řikal,že to jsou blbci.Bydlí tam už 10 let,tak asi ví.
taky jsem sním mluvil ale nikdo nezná jeho jmeno tak je to problém
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Kašák má pravdu,předsedo.Říkal to,ale už taky nevím jak se jmenoval... A taky ještě říkal,že má unavený tlumiče Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.