Raději bych poslední dobou tohle:
Upravil Hrabe_X dne 05.10.2010 14:45
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
ac to neni uplne presne to, co bych vyuzil... TOKÁM JAKO ZVÍŘE
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
podla mna su to krasne hltace km na pohodlne komfortne on cesty, ale pre mna je kazda motorka pekna ... ehm teda skoro
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
je krásná velká a hlavně je to BMW. ale je to na mě moc luxusní, třeba ten tempomat mě dostal.. ale na cestování onroad je to podle mě super motorka
Over than 250k km on BMW GS bikes
Radosek napsal:
Motorka pro chcípáka, kterej se bojí sjet ze silnice...
Já se třeba ze silnice nebojím, ale rád polknu i nějaký ten silniční kilometr ve dvou.........
Aha... a GéeSo si povezu za tou lodí na podvalu, kdyby se mi náhodou chtělo popojet mimo silnici...
Ne ne, na takovýhle koráby jsem asi v osmačtyřiceti moc mladej...
Na GéeSu mi zatím nic z nabídky těch parníků nechybí...
Ze silnice se fakt nebojim, ale nejezdím jen sám.......a podvalník za moto fakt nepotřebuju, ale holt mi ještě není 48 a nejsem asi správnej tvrďák
PetrG450X přiložený následující obrázek:
Ne, o tvrďákovi jsem nemluvil, nevím ani vlastně co to je... Jde mi jen o to, že si nedokážu představit cestování na motorce bez občasného výletu mimo silnici, což s BMW K1600 GT a GTL bude asi dost problém... Tvoje dvě fotky taky nezobrazují domovskou trasu pro tuhle kategorii hltačů kilometrů...
Pro mě je motorka BMW R 1200 GS, případně GSA a BMW K1600 GT a GTL mi je k smíchu (barevný multifunkční TFT displej, například......)
Než takovouhle třistapadesátikilovou barabiznu, koupím si za tu půlmíli, kterou to bude jistě stát, dost dobrou plechovku s HiFi, tempomatem a spoustou na motorce zbytečných ptákovin...
Upravil radosek dne 05.10.2010 17:15
Radosek napsal:
tohle může napsat jen člověk, kterej na tom nikdy neseděl.. když nevíš o čem mluvíš a píšeš tak radši nic nepiš a jen čti..
YouTube Video
tahat takovou motorku mimo cesty (mimo financni duvody) tak nejak nechapu,...
17 cm
Radosek napsal:
Já se třeba ze silnice nebojím, ale rád polknu i nějaký ten silniční kilometr ve dvou.........
Aha... a GéeSo si povezu za tou lodí na podvalu, kdyby se mi náhodou chtělo popojet mimo silnici...
Ne ne, na takovýhle koráby jsem asi v osmačtyřiceti moc mladej...
Na GéeSu mi zatím nic z nabídky těch parníků nechybí...
tobe je osmactyricet?
co si pamatuju.. vypadals starsi
17 cm