Nedívali jste se včera na pořad " Na vlastní oči". Bylo tam z Rumunska, jak v deltě Dunaje je víska, kterou nenajdete na mapě a i místo jejího názvu na ceduli u silnice je napsáno velké H a pod ním Spital. Žijou tam lidi co mají lepru a léčí se zní. Byla to docela brutalita, jak to tam vypadalo. Když reportér přišel k jedný paní do příbytku, tak vycouval a hodil šavli, jakej tam byl smrad. Fuj. Hrozný.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
No, viděl jsem to a mám z toho trochu smíšenej pocit.Přijde mi, že to reportéři TV Nova hrozně nafukujou a dělaj tu reportáž akční.Nakonec z toho vyplynulo, že je to vcelku dobře(na rumunský poměry) fungující zařízení a ne koncentrák. To, že hodil reportér kosu ze smradu mě neudivuje. Když jsme v létě někde s kámošama pod stanem a po celodenní jízdě sundáme před spánkem boty, tak mám taky někdy problém tu kosu udržet a to nemáme lepru
Já to viděl,bylo to hrozný.Nejhorší bylo jak říkala ta stará ženská,že když byla malá holka ju tam dotáhli a lepru dostala až tam.Nejhorší byla ta opadaná noha asi....
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Taky v tom dokumentu tvrdili, že to městečko v žádný mapě nenajdeš. Já ho našel ve svý mapě. Ivánku mrkni tak, máš ji taky. Jestli teda nemám nahodou napadenou mapu tiskařským šotkem a nedokreslil mě ji tam.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi