já u nás ve městě tankoval mix 1:50 do kanystru kterej má odcejchováno 25l, když bylo na pumpě 25l na kanystru bylo 23,5 a to tam byl ještě olej... Ta pumpa samosebou na tom seznamu néni... Certified off-road instructor
Co-Founder of FLYTORIDE.com
Official ambassador of Wunderlich
toto samé bylo dnes na Nově ve zprávách , ČOI nezveřejnila seznam závadných kontrolovaných pump ale fíglem dvou různých osob se z nich vyžádal seznam vyhovujících kontrolou a pak seznam všech a toto je po porovnání ten zbytek co něčím nevyhověly ... http://tn.nova.cz...d-coi.html
"Využili jsme zákon o poskytování informací a položili ČOI dva na sobě nezávislé dotazy. Nejprve jsme se zeptali na seznam všech kontrol, které ČOI provedla v roce 2009. Po získání tohoto seznamu se Acta non Verba dotázala na seznam všech čerpacích stanic, které kontrole ČOI vyhověly, "
Podle mě je to nějaká blbost. Já na pumpě v seznamu tankuji skoro pořád a žádné problémy jsem nezaznamenal. Navíc v seznamu je spousta chyb.Je to kachna pro lidi...... BMW R 1100GS vzor kačer
No třeba čerpačka Seč a Hlinsko, vím že bylo naměřeno kolem 80 procent perchloru ve směsi "paliva" a nebyl ani benzín ani nafta zařazena mezi paliva. Nebylo to při kontrole cítit, takze danňový uník, ale co to udělá s gumovejma hadičkama bych nechtěl vidět.
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS