pri pomalej jazde je vsetko ok az palia rukavice ale pri zrychleni nad 100km/h uz skoro vobec necitit ze by hriali. je to prva moto s vyhrievanim tak nemam skusenosti ci to tak moze ochladzovat vzduch alebo je v niecom problem. dik za postrehy.
Taky možno že se třeba dostane plynová rukojeť do pozice ve které se přeruší kontakt drátu v rukojeti (může být defektní)vyzkoušel bych zda hřeje na\ místě s polohou plynu ve vyšších otáčkách(bez nastartování samozdřejmě)
Nie kryty nemam ....len som chcel vediet ako to funguje ostatnym doteraz bolo teplo takze som to neriesil , dnes po cca 300km pri 14°C bol citit ten rozdiel
freebiker napsal:
Nie kryty nemam ....len som chcel vediet ako to funguje ostatnym doteraz bolo teplo takze som to neriesil , dnes po cca 300km pri 14°C bol citit ten rozdiel
myslím že většina z nás používá kryty rukou, jak ti na ty ruce nefouká to je jiná věc..
Over than 250k km on BMW GS bikes
PeterKeke napsal:
Potom by sa asi tie pocity objavili len na pravej rukoväti, alebo sa mýlim?
Tak to vyzkoušený nemám jak to je či není zokruhovaný ale jednou jsem ty dráty skoro pokurvyl když jsem chtěl zdělat rukojeť a neuvědomil si že je tam šalina.Taky se mi stalo v květnu že mě přestal se vracet plyn a když jsem vypnul vyhřívání tak zase dobrý a bylo to minimální vůlí mezi rukojetí,objímkou co tam je ten převod lanka a závažím na konci řidítka.roztažností materiálu rukojeti při topení došlo k vymezení malé vůle a drhnutí rukojeti.
Kryty rukou je základ, dešť, vítr atd.. vyhřívání ale musíš cítit, teda pokud jsou OK, pořád. Přece jenom je izoluješ rukou. Jesli Ti špatně hřejí, tak je vyměň za Oxfordy a super. Mám je už 3 sezonu na druhé mašině a můžu jenom doporučit.
Zdravíčlo, vím že to sem asi nepatří, ale tak jsem si říkal, že bych si koupil taky vyhřívaný hefty, ale co řeším teď, tak je to jaký kryty páček. Chtěl bych se tedy optat jaké máte. Chci nějaké za rozumnou cenu v rozumném provedení... díky za případné rady...
Jezdím tak, jak umím...