poznam par ludi ktori tuzia mat na svojej GS11 zvody s GS1150 lebo su symetricke a hlavne nemas v jednom kuse katalyzator s vyfukom
moj nazor je ze to nie je "zbastlene" ale ide o zamernu upravu koli priebehu vykonu
tlmic a katalyzator z GS 1150 dnes doslova kupis za 10 € /kus, najdrahsie su tie symetricke zvody a ked sa mu ich niekde podarilo lacno najst tak si za malo penazi urobil velku upravu
Upravil raptor - neaktivni ucet dne 17.10.2010 09:58
BASTO:nešlo mi o motorku a prodejce,ale o možnost záměny.
RAPTOR:takže chceš říct,že to nemá žádný negativní vliv na výkon(spotřebu) 11 GS,spíš naopak?
JT ja 11GS velmi nepoznam, nikdy som ziadnu nevlastnil ani moc nejazdil, avsak docital som sa ze majitelia 11 sa stazuju na asymetricke zvody ktore sposobuju vykonove diery a problemy doladit motorku pri tuningu a taktiez im vadi ze tlmic a katalyzator nemozu od seba oddelit tak ako sa to da na 1150 a uplne nakoniec... zober si ze zvody, katalyzator a vyfuk su pri pripadnej havarii dost vzadu nato aby neboli hned na rane
ale viac informacii by ti mozno vedeli povedat ludia ktori maju na 11 odjazdene
Na 1100GS svody z 1150GS nejdou - tyto motorky mají rozdílné hlavy válců (úplně jiné uchycení svodů) - bez "flexabrusky" a svářečky je tam nenamontuješ. Ta motorka na fotce v inzerátu má pravděpodobně motor z 1150R,GS,RT,RS nebo 1100S (jsou tam i vstřikovací hrdla a "vstřiky" z 1150 nebo 1100S).
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...