Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze

Pomoc po nehodě
tomasgs
Přidané 18.10.2010 17:12

Registrace: 13.11.09
Ahoj. Chci se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s touto firmou: „Zprostředkovatelská kancelář pro zraněné a pozůstalé po dopravní nehodě“. Tatík měl 12.září vážnou nehodu, když pán mu jako protijedoucímu vozidlu nedal přednost. Táta je pořád ve špitále v ne zrovna utěšeném stavu, motorku mi ještě nedali a případ údajně řeší kriminálka. Minulý týden přišel dopis od té kanceláře s nabídkou pomoci při uplatňování nároků na náhradu škody vůči pojišťovně. Tvrdí že služba je bezplatná jelikož máme právo aby náklady na právní zastoupení uhradil pojistitel u kterého je sjednáno povinné ručení aniž by byl snížen náš oprávněný nárok. Pro zastupování jim stačí plná moc a příslušné doklady. Takže jestli máte s výše zmíněnou či podobnou firmou a nebo s řešením takových situací nějaké zkušenosti budu rád za nějaké informace. Díky.
Některým stačí motocykl, jiní potřebují BMW

stepan
Pomoc po nehodě
Přidané 18.10.2010 17:35

Registrace: 05.06.07
Já četl akorát o těchto:
http://www.asocia...zenych.cz/

Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black

http://kouzelnyzi...
https://www.faceb...zelnyzivot

http://kouzelnyzivot.cz
BIGR
Pomoc po nehodě
Přidané 18.10.2010 18:25

Registrace: 30.12.07
Nevím,neznám je,ale je mi zle když vidím jak se sjížději supi ke každý bouračce a začnou v těch svejch reflexních vestičkách kroužit kolem poškozených i těch druhých a snaží se ulovit co se dá.
Jednou jsem byl svědkem toho,že sepisovali papíry s invalidou kterej měl nepojízdný auto uprostřed křižovatky. A nějak se nedohodli,tak ho tam nechal napospas a v klidu odjel...
Nemám je rád.
Vím že třeba DAS funguje. Těžko říct...
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS

MAKO
Pomoc po nehodě
Přidané 18.10.2010 19:10

Registrace: 14.07.08
Vem si radsi pravnika a predem se dohodni na podminkach bude to jednodusi a vymuze vic nez agentura a hlavne v dusledku levneji.
FYYFF
www.moppedblog.de/wp-content/uploads/2008/04/bmw_unstoppable.jpg

MikiberG
Pomoc po nehodě
Přidané 18.10.2010 20:39

Registrace: 11.04.07
o tom že DAS funguje vim svý Sad
Dakar 650, HusaberG

BIGR
Pomoc po nehodě
Přidané 18.10.2010 21:01

Registrace: 30.12.07
MikiberG napsal:
o tom že DAS funguje vim svý Sad

Nemám vlastní zkušenost,jen jsem to slyšel od kámoše.
tak se poděl o svoje poznatky.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS

MikiberG
Pomoc po nehodě
Přidané 18.10.2010 22:08

Registrace: 11.04.07
Zjednodušeně : dokud platíš a nic zvláštního nechceš tak je to ok a jsi klient, jakmile potřebuješ vyřešit např. hloupou srážku se zajícem tak jsi pro ně otrava. Za mě ne, je lepší mít dobrého právníka nebo poradce přes pojišťovny a jejich právní kličky.
Dakar 650, HusaberG

SEK
Pomoc po nehodě
Přidané 19.10.2010 06:30

Registrace: 18.01.08
Jo,s DASem mám tu samou negativní skušenost.Plať a hlavně nic nechtěj.A kdyš se chceš od nich odhlásit to je taky problém na problém.Jsem vyléčenej.
Zajdi si za obyčejným právníkem,dej mu plnou moc a on to za Tebe vyřídí.
Nejhorší smrt je z vyděšení a nejhorší srážka v životě je srážka s blbcem.

jezek
Pomoc po nehodě
Přidané 19.10.2010 07:47

Registrace: 05.11.08
no asi takhle.. když si přečteš papíry od nich nabídnuté pořádně, a i to co je napsané tím minipísmem, je tam napsáno, že zároveň souhlasíš s poukázáním pojistného plnění na jejich účet. Z toho si pak ještě strhnou nemalé částky, protože to je v "určitých smluvních podmínkách" které jsou "kdesi" k nahlédnutí a protože o tom nevíš, tak jsis o ně neřekl aby jses mohl podívat.. Nicméně koukal jsem, že jsi z Mělníka, zavolej mi, něco bych s tebou chtěl probrat pokud bys měl zájem..

Medik
Pomoc po nehodě
Přidané 19.10.2010 08:35

Registrace: 04.05.08
Právník a nejlépe se zaměřením na pojišťovnictví a dopravu. Opravdu takový jsou. Ani té agentury bych se tolik nebál. je to právní kancelář se zaměřením. Každá pojišťovna má v pojistném započítáno i riziko platby regresu, právní ochrany aj. Lidé to akorát moc nevyužívají. V každém případě bych se obrátil na nějaké zastoupení, buď rovnou právník a nebo kancelář. Jednání s pojišťovnou , viníkem aj. je mnohem snažší. Navíc, čím z toho právník víc vytříská, tím více má. Slušní jedou na procenta. Ne náhodou se u povinného ručení navyšovaly částky na desítky miliónů.
No a co se týká DASu, tak mě zafungovali, ale jako firma jsme u nich pojištěný automaticky už jenom tím, že máme karty CCS. No a s takhle velkou firmou (CCS) si to fakt nechtějí rozházet, takže fungují a hlavně, smlouvu s nima má CCS a ne myWink. My to máme jako bunus ke kartám.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem"Wink
www.elektrorv.cz

www.elektrorv.cz
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 89
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,729
Nejnovější člen: ilicz

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.15 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI