Ahoj. Chci se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s touto firmou: „Zprostředkovatelská kancelář pro zraněné a pozůstalé po dopravní nehodě“. Tatík měl 12.září vážnou nehodu, když pán mu jako protijedoucímu vozidlu nedal přednost. Táta je pořád ve špitále v ne zrovna utěšeném stavu, motorku mi ještě nedali a případ údajně řeší kriminálka. Minulý týden přišel dopis od té kanceláře s nabídkou pomoci při uplatňování nároků na náhradu škody vůči pojišťovně. Tvrdí že služba je bezplatná jelikož máme právo aby náklady na právní zastoupení uhradil pojistitel u kterého je sjednáno povinné ručení aniž by byl snížen náš oprávněný nárok. Pro zastupování jim stačí plná moc a příslušné doklady. Takže jestli máte s výše zmíněnou či podobnou firmou a nebo s řešením takových situací nějaké zkušenosti budu rád za nějaké informace. Díky.
Některým stačí motocykl, jiní potřebují BMW
Nevím,neznám je,ale je mi zle když vidím jak se sjížději supi ke každý bouračce a začnou v těch svejch reflexních vestičkách kroužit kolem poškozených i těch druhých a snaží se ulovit co se dá.
Jednou jsem byl svědkem toho,že sepisovali papíry s invalidou kterej měl nepojízdný auto uprostřed křižovatky. A nějak se nedohodli,tak ho tam nechal napospas a v klidu odjel...
Nemám je rád.
Vím že třeba DAS funguje. Těžko říct...
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Zjednodušeně : dokud platíš a nic zvláštního nechceš tak je to ok a jsi klient, jakmile potřebuješ vyřešit např. hloupou srážku se zajícem tak jsi pro ně otrava. Za mě ne, je lepší mít dobrého právníka nebo poradce přes pojišťovny a jejich právní kličky.
Dakar 650, HusaberG
Jo,s DASem mám tu samou negativní skušenost.Plať a hlavně nic nechtěj.A kdyš se chceš od nich odhlásit to je taky problém na problém.Jsem vyléčenej.
Zajdi si za obyčejným právníkem,dej mu plnou moc a on to za Tebe vyřídí.
Nejhorší smrt je z vyděšení a nejhorší srážka v životě je srážka s blbcem.
no asi takhle.. když si přečteš papíry od nich nabídnuté pořádně, a i to co je napsané tím minipísmem, je tam napsáno, že zároveň souhlasíš s poukázáním pojistného plnění na jejich účet. Z toho si pak ještě strhnou nemalé částky, protože to je v "určitých smluvních podmínkách" které jsou "kdesi" k nahlédnutí a protože o tom nevíš, tak jsis o ně neřekl aby jses mohl podívat.. Nicméně koukal jsem, že jsi z Mělníka, zavolej mi, něco bych s tebou chtěl probrat pokud bys měl zájem..
Právník a nejlépe se zaměřením na pojišťovnictví a dopravu. Opravdu takový jsou. Ani té agentury bych se tolik nebál. je to právní kancelář se zaměřením. Každá pojišťovna má v pojistném započítáno i riziko platby regresu, právní ochrany aj. Lidé to akorát moc nevyužívají. V každém případě bych se obrátil na nějaké zastoupení, buď rovnou právník a nebo kancelář. Jednání s pojišťovnou , viníkem aj. je mnohem snažší. Navíc, čím z toho právník víc vytříská, tím více má. Slušní jedou na procenta. Ne náhodou se u povinného ručení navyšovaly částky na desítky miliónů.
No a co se týká DASu, tak mě zafungovali, ale jako firma jsme u nich pojištěný automaticky už jenom tím, že máme karty CCS. No a s takhle velkou firmou (CCS) si to fakt nechtějí rozházet, takže fungují a hlavně, smlouvu s nima má CCS a ne my. My to máme jako bunus ke kartám.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz