Asi by toto mělo přijít do technických problémů, ale podle fotek uvidíte sami. Mám funglovku, trochu zaprášenou a pocákanou voňavku a najednou problém, blbne mi display, mrkněte sami. [b]MÁM TO REKLAMOVAT ? ? ?[/b]
IvoM přiložený následující obrázek:
[177.13Kb]
...že já vůl nenašetřil na to GSo už dříve ! ! !
Uff, no vadné LCD nepoteší, to hádam vyreklamuješ , za predpokladu, že to do predajne nemáš 56km alebo že tam nepôjdeš minútu po polnoci, to by už mohlo byť podozrivé.
Mňa by skôr trápilo ďalších päť závad, ktoré sa prejavia pri porovnaní foto.
Sú to tieto štyri:
1. Tvoja motorka má záhadnú tajomnú energiu, ktorou premenila suché lístie na trávu.
2. Za 14 minút státia nevychladla a zožrala jeden dielik paliva.
3. 60kmph - to ti nejak neťahá
Upravil palciatko dne 29.10.2010 06:22
A v čem je ta chyba? Že ti Km skáčou podle času i když stojíš? Nějak jsem asi nedonošenej,ale nepochopil jsem ten problém....
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
To BIGR:
Já se věřejně omlouvám a kaju. Takhle zneužívat ochoty, to se nedělá! Ty jsi to samozřejmě myslel dobře. Nejsi nedonošenej, neboj, jen jsi přehlídl ten poslední zlehčující mrkající smajlík v mém prvním příspěvku/ dotazu. Proto jsem to strkal tady do volné diskuze, ne do technických problémů.Ti tři mne prokoukli.
Tu první fotku jsem neplánoval, byla to náhoda. Na tu druhou jsem musel čekat pár minut na krajnici s foťákem a nakonec jsem ji málem prošvihl, protože jsem radil nějakému tmavému německému turkovi, kde se dá ve Zlatých Horách natankovat.
Samozřejmě blbne řidič a ne displej. To bylo asi z té euforie po těch cca 200 km po Jeseníkách a dobrém kafi od "joni" a "Batmana" v Karlovicích v penzionu U řeky.
...že já vůl nenašetřil na to GSo už dříve ! ! !