Zdravim!
Mám Dakara r.v. 02 a přestalo mi svítit dálkové světlo. Žárovku jsem vyměnil, zkontroloval jsem pojistky i spojovací konektory, dráty vypadají taky ok, ale pořád nic. Potkávačka svítí a po přepnutí na dálky sice na přístrojovce dálky indikujou, ale nesvítí... Do elektriky fakt moc nevidim, tak prosim o pomoc... Dík!
možná kokotina,ale zapojil jsi do patice kablíky?
Upravil Kubrt dne 31.10.2010 16:36
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
zkus jestli ti jde "světelná houkačka", a taky poznáš jestli je špatnej přepínač na kontrolce.. kontrolka dálkovýho svítí při přepnutí nebo ne.. jestli jo, tak to vypínačem není - logicky..
Jak jsem psal v úvodu, po přepnutí mi na přístrojovce kontrolka dálkovýho světla svítí, světelná houkačka to samý, jen to pos... dálkový ne a ne svítit Jo, taky mě napadlo, že to asi v přepínači nebude, když kontrolka normálně indikuje... A žárovky jsem zkusil už 2...
Mě to dělalo to samý. Po přepnutí na dálkový světlo zhaslo a kontrolka svítila modře. U houkačky svítila jenom kontrolka. U mě za to mohl uklepanej kablík na patici žárovky. Když jsem pátral co s tím může být, tak tohle byla nejčastější příčina. Jestli ti nefunguje ani světelná houkačka, tak to přepínač asi nebude.
F650GS (2005)