ahoj, mam možná hloupej dotaz, ale hrozně mě to vrtá hlavou. Koupil sem nový GSko, limitovanou edici. Všechno vypadá že je v cajku, jen mi na některých místech jakoby slejzá barva. Třeba na vidlici u předního kola (skoro u osy) je černá a když po ní přejedu prstem, tak mi kus tý černý zustane nba prstě. jen málo ale je vidět že na vidlici ubyla. To samý je u rámu pod nádrží. Taky když přejedu prstem, zustane mi na něm taková mastná černá a z rámu zmizí. Co to znamená? Blbě nanesená barva? Nebo to je u novejch GS normální? Celkem mě to štve, vypadá to divně
a co tovární ochrana hliníkových/lakovaných částí proti poškození při transportu? ;-)
vzhledem k tomu, že pod tou mastnou černou máš normální stříbrnej telelever bych se vůbec neplašil a smysl to celý... ostatně ono to sleze za pár km samo
Upravil elBarto dne 03.11.2010 13:43
elBarto napsal:
a co tovární ochrana hliníkových/lakovaných částí proti poškození při transportu? ;-)
vzhledem k tomu, že pod tou mastnou černou máš normální stříbrnej telelever bych se vůbec neplašil a smysl to celý... ostatně ono to sleze za pár km samo
elBarto napsal:
A to jako dělají jo takovou ochranu? To je to co já nikdy nezažiju,páč na novou nikdy nenašetřím
Jedu? Tedy žiju!