Zdravim vsechny,kamarád chce vstoupit mezi naše řady a našel si na http://www.motobikes.cz/moto/bmw-r-1150-gs-detail_616 ,vypadá moc pěkně ,ta barva mi moc nesedí na ten ročník,padáky se mi zdají v barvě,je hodně nasvícená,třeba se pletu. Co na to říkáte.... Dík.
Tahle už se tady jednou řešila.Někdo tuším prodejce moc nechválil,ale to se takhle dá těžko říct.Vypadá dost dobře.Barva je ok,na ročník 01 mi tam akorát nesedí ty nápisy na nádrži.Padáky jsou normál řekl bych.Vypadá to na SW-Motech.Ted je tady v inzerci jedna luxusní,s lepšíma kuframa.
..barva i samolepky odpovídají modelovému ročníku. Pár doplňků..viz popis..+kryt zobáku..vypadá pěkně.A že je naleštěná....? aspoň budou lépe vidět vady a poškození a nespleteš si to se špínou..:-). S prodejcem nemám zkušenosti
plynu není nikdy dost.. servis motocyklů BMW
mirek napsal:
..barva i samolepky odpovídají modelovému ročníku. Pár doplňků..viz popis..+kryt zobáku..vypadá pěkně.A že je naleštěná....? aspoň budou lépe vidět vady a poškození a nespleteš si to se špínou..:-). S prodejcem nemám zkušenosti
Barva je ok,standartní stříbrná,ale řekl bych že u ročníku 2001 tyhle polepy na nádži s tím velkým ,,GS,, ještě nebyly.Ale to je jen detail.
Z tejto predajne sme kupovali s bratom jeho R1100S. Neviem povedať názor na mašinu, ale celkovo na majiteľa a predajňu.
Celkovo motorky na predajni boli v super stave, nemal som dojem že by predávali nejaké lepené vraky. Rovnako prístup prevádzkovateľa bol príkladný. Ja by som sa tam šiel aspoň pozrieť, myslím si že tá mašina bude v pohode.
Dík všem za postřehy a názory,....Pro PTHR.... Bábinu bych neměnil, je to pěknej kousek,ale Bábina je pudová záležitost,máme k sobě už vybudovanej vztah,Sváta se po ní ptal...
Prodejce myslím solidní-kupoval jsem od něj Kawu ještě v Rabštejnské Lhotě, všechno o mašině mi řekl (byla koupená z D lehce padlá), i když napohled vypadala jako funglovka. Celkem jak průběžně sleduju, má motorky hodně pěkný. A tohle konkrétní GS vypadá krásně, určitě bych se na něj jel podívat..