vevis napsal:
A to ne jen proto,ze je na nem Brnak!
umazal jsi to ve photoshopu, priznej se
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Jestli je to ve fotoshopu tak dávám 3- , jestli v malování tak 1 Certified off-road instructor
Co-Founder of FLYTORIDE.com
Official ambassador of Wunderlich
jinak Vevis je prekvapive fotograficky a graficky celkove zdatnej...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
A ja myslel,ze se tady rozvine diskuse o zahadach,nevysvetlitelnych jevech atd.
No,kdyz jsem se zeptal pani vevisove co je na fotce divneho,tak rekla:Ty jo,Brnak je na pousti,co by tam delal?Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
A ja myslel,ze se tady rozvine diskuse o zahadach,nevysvetlitelnych jevech atd.
No,kdyz jsem se zeptal pani vevisove co je na fotce divneho,tak rekla:Ty jo,Brnak je na pousti,co by tam delal?
Certified off-road instructor
Co-Founder of FLYTORIDE.com
Official ambassador of Wunderlich
Poslal mi ji sam vyfoceny!Daval jsem ji se svymi fotkami jako navrhy do kalendare.
Jsou tam jeste dalsi 2 s Brnakem.Takze asi od tebe.To jsem neresil.Pokud by nejaka byla vybrana,samozrejme budes autor.To me jaksi nenapadlo resit.
Taky se mohl Brnak fotit samospoustej.On je hrozne sikovnej!Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Hele Brnak mi tyhle fotky poslal i s nejakymi z ceska a ja vybral ty z Tunisu a poslal jsem je jeste asi se 30 dalsimi svymi.Napsal jsem,ze jsou ode mneale autora jsem neresil.Ja ani nevim,kdo je autor tech mych.Kdyz jsem na nich ja tak jsem asi nekomu dal fotak do ruky at me vyfoti.Na dovoleny nas bylo 5 a ja po dvou letech nejsem schopen rict,kdo ten muj fotak zmacknul.
A kdyz mi Brnak poslal svoje fotky,tak jsem neresil kdo je zmacknul.A protoze Brnak zde uz nick nema,tak jsem uvedl,ze jsem je poslal ja.Tady slo o to aby se do kalendare dostal nejakej dvouventil.Nic vic jsme neresili.Ty fotky od Brnaka jsem poslal 3,do uzsiho vyberu sly 2.Zil jsem v domeni,ze pokud nejaka bude v kalendari,bude se ji muset vymyslet nejaky nazev a autor.Rozhodne bych se tam nenapsal ja,kdyz jsem v Tunisu ani nebyl.Ale jak rikam,poslal jsem asi 30fotek a nazvy ani autory jsem zatim neresil.Proste sli z meho mejlu,tak tam sem napsanej.Jinak staci rict me,nebo napsat Hicksovi,vymysli tem fotkam nazvy a budes napsanej jako autor.Ja myslel,ze proste Brnak nekomu pujcil fotak,ten ho blejsknul a vic se neresi.
U mych fotek je treba problem,ze po dovolene vezmem vsechny fotky a hodime to na jedno cd.A dnes uz tezko zjistim,kdo kterou konkretni mackal.
PS:mas ode mne PM.
Upravil vevis dne 12.11.2010 08:29
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Jo ted jeste koukam,ze Hicks piseo nadpisu emailu uveďte: titulek fotografie a nick.
Ten nicks jsem pochopil,jako kdo fotky poslal.A i kdyz je mam od Brnaka,jeho nick uz neexistuje.O autorovi zatim ani slovo.Ale predpokladam,ze u tech vybranejch to Hicks bude zjistovat.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!