Složení: 100% PES
Gramáž: 135 g/m2
Popis: Polyesterový, velice jemný úplet vynikajících funkčních vlastností. Lehká pletenina, rubová strana z mikrovláken, která zabezpečuje účinný odvod potu do vrchní vrstvy, která má hrubší strukturu pro rychlé odpařování vlhkosti. I při větší zátěži je zajištěn odvod potu. Příjemný materiál na tělo.
Nebýt tam ten nápis MOTO ADVENTURE tak bych si o něj i napsal....:-)...každopádně špatné není.
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
já si ted nechával potisknout softshieldovou bundu, jak bude hotová hodím se fotky, třeba někoho budu inspirovat.. Certified off-road instructor
Co-Founder of FLYTORIDE.com
Official ambassador of Wunderlich
Pekny pekny, ten napis moto adventure bych tam asi taky nedaval a bylo to asi lepsi,ale i tak fakt povedeny a za ty vrstevnice palec nahoru
Tricek mam ale dost,osobne davam prednost merinu. Ale na softshell-ku se docela i tesim. Vsechny jsou na jedno brdo tak tady by mohla byt zmena.
Pekny.
Nechci bejt rejpal, ale zajimalo by mne, jestli platis BMW za puzivani jejich loga a nebo mas jejich pisemne svoleni, ze tak muzes cinit?
Pokud ne, doporucuji ti to stahnout ze shopu. Dokonce uz i v Cechach ti hrozi postih. Neco jineho je, pokud se tu par lidi domluvi a udela si v ramci clenu triko a neco jineho je, kdyz to zacne delat firma....
Pravdepodobne bys ustal to logo na boku, ale logo na rameni uz neokecas.
petrs napsal:
Pekny.
Nechci bejt rejpal, ale zajimalo by mne, jestli platis BMW za puzivani jejich loga a nebo mas jejich pisemne svoleni, ze tak muzes cinit?
Pokud ne, doporucuji ti to stahnout ze shopu. Dokonce uz i v Cechach ti hrozi postih. Neco jineho je, pokud se tu par lidi domluvi a udela si v ramci clenu triko a neco jineho je, kdyz to zacne delat firma....
Pravdepodobne bys ustal to logo na boku, ale logo na rameni uz neokecas.
vždyť jim ještě dělá reklamu a zadarmo! Certified off-road instructor
Co-Founder of FLYTORIDE.com
Official ambassador of Wunderlich