neviem ako vám, ale mne sa teraz, ked nám zasolili cesty, stáva jedna vec pri ktorej pochybujem či som normálny. Furt ked pridem do garaze obidem 3x motorečku - naštartujem ju - popočuvam - roztrasú sa mi nozdry pri vôni benzínu. Vypnem motor a v miernej depresii odchádzam z garáže.
Vlado napsal:
neviem ako vám, ale mne sa teraz, ked nám zasolili cesty, stáva jedna vec pri ktorej pochybujem či som normálny. Furt ked pridem do garaze obidem 3x motorečku - naštartujem ju - popočuvam - roztrasú sa mi nozdry pri vôni benzínu. Vypnem motor a v miernej depresii odchádzam z garáže.
Normální to není. Asi máš bohatou směs benzínu, chtělo by to seřídit. H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Vlado napsal:
Normální to není. Asi máš bohatou směs benzínu, chtělo by to seřídit.
...nebo mu zapaluje jenom jeden valec 17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Vlado napsal:
Za prve motorku nemuzu obejit,protoze se kolem ni neprotahnu,za druhe se u nas nesoli a za treti jsem od te doby co tu napadl snih v garazi jeste nebyl.
Ale na to abych vedel ze tak uplne normalni nejsem,tak nemusim obihat motorku!Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!