tý jo to je nádhera, to snad ani není možné, tyhle dvě věci by mě ani ve snu nenapadlo dát do sebe Certified off-road instructor
Co-Founder of FLYTORIDE.com
Official ambassador of Wunderlich
Je to krásný o tom žádná ale tahle kombinace by mě fakt nenapadla. Dvanáctkovej motor a sto let starej podvozek to musí mít ovladatelnost jak Remusoj raketa.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Kdo se chce dozvědět více, ať si koupí aktuální časopis Motohouse.
Tam se o tom docela rozepisují. Není to napasovaný do starýho rámu,ale komplet udělaný podle vzoru BMW z roku 1932.
Upravil Hrabe_X dne 30.11.2010 15:23
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Jak se to může chovat ve větších rychlostech s těma pérama.No asi nic moc.Já osobně nejsem příznivcem těchto úprav,ale je to reklama pro BMW.Možná na tom bude jezdit příští James Bond.
jt napsal:
Jak se to může chovat ve větších rychlostech s těma pérama.No asi nic moc.Já osobně nejsem příznivcem těchto úprav,ale je to reklama pro BMW.Možná na tom bude jezdit příští James Bond.
smosebou máš pravdu, to dá rozum. ale tahle motorka nejspíš není na "ježdění", je to výstavní kousek...Certified off-road instructor
Co-Founder of FLYTORIDE.com
Official ambassador of Wunderlich
Asi bych se v autě dost divil jak ty stařičké bavoráky pelášily a jaký měly odpich. Myslím, že motor bych za jízdy nakonec poznal, ale jistý si nejsem.
Hlavně, vypadá z fotek moc pečlivě udělaná.
Pája