zdarec kolegové,
tak jsem se rozhodl letos ukončit sezonu a jelikož mám nevytápěnou garáž mimo jiné vytáhnout i baterku..no a stalo se to stejné co loni..před sundáním nádrže praskl samec plastové rychlospojky benzínové hadice..už jsem to řešil loni a původní prasklou CPC jsem nahradil plastovou spojkou z motoservisu Trávníček..a ted mě praskl samec pro změnu u té druhé..chci to vyřešit výměnou za kovové rychlospojky na hadičku 8mm ..nemáte někdo nějaký aktivní odkaz na možný on line nákup..
třeba to uvítá více lidí..
při hledání možných alternativ jsem se dostal i na téma které se řešilo na motorkářích u Caponordů a už tam plast z bezpečnostních důvodů nechci.. http://www.motork...&fid=6
Upravil JaraGS dne 05.12.2010 19:58
neříkám nic a na moje slova dojde
Fb: Jara Přikryl
[quote]JaraGS napsal:
zdarec kolegové,
tak jsem se rozhodl letos ukončit sezonu a jelikož mám nevytápěnou garáž mimo jiné vytáhnout i baterku..no a stalo se to stejné co loni..před sundáním nádrže praskl samec plastové rychlospojky benzínové hadice..už jsem to řešil loni a původní prasklou CPC jsem nahradil plastovou spojkou z motoservisu Trávníček..a ted mě praskl samec pro změnu u té druhé..chci to vyřešit výměnou za kovové rychlospojky na hadičku 8mm ..nemáte někdo nějaký aktivní odkaz na možný on line nákup..
třeba to uvítá více lidí..
při hledání možných alternativ jsem se dostal i na téma které se řešilo na motorkářích u Caponordů a už tam plast z bezpečnostních důvodů nechci.. http://www.motork...&fid=6[/quot
Kovovou spojku (samce) koupíš normálně v Inveltu - cenu už si přesně nepamatuju, ale myslim, že to bylo asi 450. Rádo to praská v tom prolisu, do kterýho zapadá ten plech. Taky se mi to stalo na 1150 a jednou i na 12. Na cestě to na 1150 opravíš snadno - vyměníš hadici nebo jí spojíš, ale na 12ce jsou 2 kolínka přímo do nádrže a když nemáš náhradu, jsi v řiti. Tenhle jsem si koupil jako náhradu na cesty. Ty kolínka snad v kovu nedělaji
MALI přiložený následující obrázek:
Aktivni odkaz nemam,ale kupoval jsem kovovou pri v BMW jeste byvaly autec,cena cca 500-600Kc uz si presne nepamatuju,ale nahradni dily i posilaj na dobirku,tak by to nemel byt problem. Kazdopadne kovou doporucuju
Aktualne 1250 GSA HP
Koukám, že jsi byl rychlejší. Asi by se to i vyplatilo to v nádrži rovnou vyměnit za ty železný, ale ty protikusy s tim plíškem snad nepraskaj ne. Nicméně ať koukám jak koukám, tak tam ty železný kolínka nevidim
díky všem...
jt : to je přesně ono akorát ještě zjistit která bude 8mm..pokud je to v palcích tak ta 1/4 bude odpovídat spíš na hadici 6mm..3/8 bude asi centák..jdu to študovat
neříkám nic a na moje slova dojde
Fb: Jara Přikryl