YouTube Video Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
(už sem to tu ale někde zahlíd..)
Upravil lako dne 10.12.2010 21:20
Certified off-road instructor
Co-Founder of FLYTORIDE.com
Official ambassador of Wunderlich
tak sorry, asi jsem to přehlíd' Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
Nevadíííí, není na škodu zrovna tohle video si připomenout a pustit znovu Taktéž bych rád všem zdejším i vezdejším popřál štastné a veselé a do další sezony spoustu pohodových kilometrů kačeR1100GS
OK, tak teda orientalnejsi verzi Vam poslu
btw, vitej zpet emilio!
YouTube Video Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
Emilio napsal:
Díky za přivítání,ale že sis toho hnedka všiml,ty fištróne jeden....
Neříkají ti tam blesku?
Néé,nic ve zlém....
Jo prosím tě,něco se proslýchá,že po novým roce budou odcházet z ČR doktoři,nepříjdeš to sem zachránit???
všiml již od začátku, ale nebyla příležitost
vodcházej jó?, hm, vocuď asi taky, hm, tak to by šlo nějak skloubit...
a protože jsme gr, catch this YouTube Video
Upravil Doc dne 15.12.2010 20:23
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
Doc když už přeješ ty šťastné a veselé (samozřejmě ode mně putuje také přání tobě), ale tak mě teď napadlo jak je tam trávíš ty? místo kapra se tam u vás smaží kosatka? místo smrčku palma? místo brambor v salátu jsou fíky? .. ..já jen, že když jsem byl za brášinem v ESP tak o Vánocích tam kvetly růže, pro mě hodně zvláštní kontrast....to jen abych se měl čemu divit jak slavíš Vánoce ty v Řecku s rodinou (jestli to není tajné )
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
na jedné straně je oficiální pravoslavná církev, čili hlavními svátky jsou velikonoce, vánoce jsou na druhé koleji a z vánoc je vlastně důležitější ta druhá část (kdo se pamatuje ještě z totality na sovětského postaršího důchodce na saních? (soudruha Dědu Mráze???) a jeho dary kolem přelomu roku? Dodnes se tu dávájí dary (i mezi známými, nejenom rodina) vlastně někdy mezi Štědrým Dnem a Silvestrem. Zatímco v katolických zemích je předvánoční nákup do 24.12 a pak je všechno zavřeno, tady to vrcholí mezi svátky
na druhé straně západní-imperialistická-spotřební-revizionářská a oportunistická rozpínavá propaganda sem importovala americkou krůtu na stůl, který je v některých rodinách na Štedrý Večer, v jiných velký společný oběd široké rodiny 25.12
já jako neveřící (ničemu) nemám žádný problém, respektuji a slavím cokoli a jakkoli , jím i 24. i 25.12, přijímám dárky během celého prosince a neodmítnu ani po Silvestru, ale pokud mi něco chcete poslat, prosím do Tří Králů, protože potom začínají povánoční slevy a abych si to mezitím nekoupil sám....
P.S.
pro líné vybírat dárky (nosím velikost 50-52 a hlava Small) ještě přidám, pokud chcete a je vám to pohodlnější...
IBAN GR202193478188710098
Doc přiložený následující obrázek:
[179.08Kb]
Upravil Doc dne 15.12.2010 21:32
neberte to osobně, jde o humor...
Doc přiložený následující obrázek:
[23.21Kb]