pozor pozor, teď jsem dostal zprávu, že dnes byla kamarádovi Killymu odcizená jeho žlutá R1200GS RZ: 3A 7887, ocizeny i přilby, které jsou vidět na poslední foto!! v případě jakékoli informace volejte rovnou jemu na tel: 602 352211
Tak sem dej fotku aspoň, i když teď bych se otočil za každým GSem co by jelo po silnici
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
Asi neodjel po svých, nejspíš to šupli do dodávky.... To je neskutečná drzost !!! Sekat ruce těm ****ům - to by se mělo za krádeže zavést jako v orientu...!!!! Dej sem fotku.
Upravil bluesbery dne 13.12.2010 10:38
fotky řešíme, hledá je v PC, za chváli zde budou!! Jinak v noci vyloupli údajně garáž, vytáhli motorku úplně zezadu, poškodili ještě auta zaparkovaná před..
Tak jestli tam nechali auta a vzali motorku, tak to neukradl nějakej strejda aby měl na pivo
Doufám že se podaří dohledat. Mě by asi jeblo
Splněný sen moje 1100GS
To Luboss: Tak to nevim na co jsi zvědavej! Jestli si chceš pokecat tak pouze přes PM
To Jezek: Po motorce a dílech budu taky koukat. Jestli ta motorka je ještě v ČR, tak nějaká šance na nalezení je.
MALI napsal:
To Luboss: Tak to nevim na co jsi zvědavej! Jestli si chceš pokecat tak pouze přes PM
To Jezek: Po motorce a dílech budu taky koukat. Jestli ta motorka je ještě v ČR, tak nějaká šance na nalezení je.
MALI napsal:
Luboss možná myslel,že se ta motorka nebude hledat třeba jako dosud nenalezená Anička...
Kde ta vykradená garáž vůbec je?
Třeba tam jsou nějaké kamery......
MALI napsal:
Jenom že teď se mohou vyjádřit všichni ukřivdění.
ano, vyjádřit se můžou, prosím ale v jiném vlákně.. díky za pochopení
killy napsal:
Zdravim, moto parkovala na Praze 6 blizko Vojenske nemocnice, jeste za autem, kde byla tesna ulicka tak na babetu...
takze na ulici?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
POZOR POZOR!!!! právě jsem dostal od Killyho úžasnou zprávu!! dnes odpoledne byla nalezena jeho krásná R 1200 GS!! Tímto mám vyřídit poděkování Městské policii Praha 5 za úžasně odvedenou práci. Strážník (údajně také motorkář) si všiml odstavené R 1200 GS v Praze 5 Radotíně (zvláštní, že v zimě vloni, když nám ukradli Ford Maverick, určitě si vzpomenete když jsem zde také dával prosbu o pomoc při pátrání, se našel také v Radotíně...) bez zrcátek a neváhal motocykl vylustrovat aby zjistil, že je opravdu v pátrání. Motorka je sice trochu poškozena a pár věcí chybí ale je na světě.. Prý byla načatá na rozebrání.. Takže alespoň jedna dobrá zpráva.. také mám vyřídit velké poděkování všem čtenářům tohoto vlákna, ketří nabídli svou pomoc při pátrání a měli oči na stopkách!! Takže vlastně i za sebe - DÍKY!!!