všade meló zrození krista a tade to je jako po funuse.co vodjel cycli+milos do heleny tak to tu nejak umírá.tož to chalani trocha napravte a rozhébéte to tu...
" Před 1500 lety všichni věděli, že Země je středem vesmíru.
Před 500 lety každej na týhle planetě věděl, že Země je placka.
A ty jsi před 15 minutami věděl, že jsme na týhle planetě sami.
Teď si představ, co se dozvíš zítra. "
Artemiova matka: Pane Bože. Ty už jíš?
Artemio: Jo.
Artemiova matka: Zapomněl ses pomodlit, synáčku.
Artemio: Otče náš, jenž jsi na nebesích, doufám, že se ti daří dobře. Zato já tu prožívám peklo. Chléb náš vezdejší dejš nám dnes a pokud možno čerstvej. Dále ti oznamuju, že nemám žádný viny a viníky a tady, kde žiju není žádný pokušení. Ámen.
Artemiova matka: A nemrač se tak. Vždyť máme krásný den jako ze zlata.
Artemio: A já v tom krásným dni musím kydat hnůj. Pak ten hnůj odvezu. Pak ho zas rozházím. Celej neuvidím nic než hovna.
Já byl..........ráno -2st.Opoledne 9 a foukal vítr jako kráva.Kde bylo teda pěkně???
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Kde jsi vzal -2°C?Snad na Kvildě.Brzo ráno v Brně 4°C,dopoledne pod mrakem a vítr,odpoledne slunce bez větru a teplo.Teplotu nevím,páč jsem celý den strávil na lešení a makal jak barevnej.Kolem mě jezdilo strašně moc motorek a já se uklidňoval,že dnes jsem si vydělal na zitřejší nádrž benzínu.To bude vejlet!
BMW R 1100GS vzor kačer
Byl jsem kousek od Jihlavy,měli jsme tam sraz od Pá-Ne.Fakt nekecám -2st v 6:15 ráno Vracel jsem se přes Třebíč,Ivančice a po cestě byl fakt nehoráznej vítr.
ještě že máme ten smog,aspoň je teplo!
To mě připomíná jak jsme byli minulý rok na komorním srazu v Orlických horách někdy v červenci a ráno bylo taky kolem nuly.Ráno všude jinovatka.....
BMW R 1100GS vzor kačer
Kde vůbec béváš v Brně?Já bydlím kósek od mendláku,pod špilasem....
swat napsal:
Já byl..........ráno -2st.Opoledne 9 a foukal vítr jako kráva.Kde bylo teda pěkně???
My když jeli do Heleny tak ve Svitavech Na teploměru co mám na moto bylo - 0.5 a v Březové nad Svitavou koukám 1.7 stupně. Řikám si " už se oteplilo" a dojedu k lampě a vidim před číslem -. Sem se lek jak svina. aA bylo to 7.4. kolem 6:45 hod
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi