Začla doba kutění a zlepšování.Vím,že se tady už nakvákalo ohledně kuchání výfuků na 650 hromada a tak se všem omlouvám,že znova opruzuju.
Mám sundané oba a furt mě to nedá,ten pravej zrušit a narvat ten vnitřek s toho pravého do obalu levého. Zkoušel to někdo? Nemohu si dovolit,to úplně otevřít, kvůli kraválu,neb jsem 3km od Dojču.
bubak
Sharki napsal:
Začla doba kutění a zlepšování.Vím,že se tady už nakvákalo ohledně kuchání výfuků na 650 hromada a tak se všem omlouvám,že znova opruzuju.
Mám sundané oba a furt mě to nedá,ten pravej zrušit a narvat ten vnitřek s toho pravého do obalu levého. Zkoušel to někdo? Nemohu si dovolit,to úplně otevřít, kvůli kraválu,neb jsem 3km od Dojču.
Teroristi! takhle prznit motorky; Američany na vás
Sharki napsal:
Čoveče zrovna američani to sou větší zvířata jak my.Ty maj ty motorky koikrát tak překopaný že nepoznáš co to je. Jinak asi nejshůdnější je koupit nějakou uni koncovku a tu tam dopasovat.Sehnal jsem ted Leovince X3 takže přes zimu mám co dělat.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Sharki napsal:
Čoveče zrovna američani to sou větší zvířata jak my.Ty maj ty motorky koikrát tak překopaný že nepoznáš co to je. Jinak asi nejshůdnější je koupit nějakou uni koncovku a tu tam dopasovat.Sehnal jsem ted Leovince X3 takže přes zimu mám co dělat.
Američani rádi a dlouho loví teroristy ,tak jsem to myslel Jinak když se ten origo vymění za homologovanej laďák a pak je to popř. možno vrátit do pův.stavu tak to ještě beru ale vymlátit origo katalizátor majzlem-za to bych dával palečnice a španělskou botu
Upravil kim dne 14.12.2010 12:26
Sharki napsal:
To už se za Tebou nepoline zvuk padající plechovky,to je super
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Tak jsem se nedočkal žádného prznitele a tak jsem začal prznit sám.
Nejprve jsem vykuchal ten pravej.Docela náročné jsou tam tři přepážky,tak dva řezy flexou.Jeden kousek od konce,tam se to bude zavírat a druhej zase odspoda. Potom jsem kuchnul i ten levej, za propojovačkou dolů jednou to stačí,žádné přepážky tam nejsou a vložil dvě přepážky s vatou s toho levýho a snýtoval.Samozřejmě jsem odstranil tu píštalku a nechal jenom tu trubku.Nechal jsem celou tu propojovací trubku a zalepil zátkou epoxidem. Zvuk skoro jak origoš,ale víc to duní,což je pohoda. Až bude čas,tak všechny ty řezy nechám nerezem zavařit a jsem moc spokojené.
Mám neřvoucí výfuk a schránku na cokoliv a všechno na první i druhej pohled vypadá jako origoš,což jsem chtěl.
bubak
No ted už je to snýtované dohromady a ty spoje jsem provizorně udělal,že jsem dovnitř nanýtoval nerez plech a na to nasadil to rozbroušené a znova zanýtoval kleštěma.Dal jsem tam měděné 4 a vypadá to docela dobré,než to nechám zavařit,ale tak to drží dokonale ale zavařené to bude hezčí.
bubak
To se mi libi, nemcouri se s tim delaj, ladi to, meri tlaky a proudeni, testujou, davaj to na stolici. A prijde ceskej clovek, poreze to, posklada jak mu to prijde pod ruku, tu prida, tu ubere... A jezdi. A je spokojenej. :-)
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Koukám jak každý rozumí výfukům a hlavně závislostem výkonu a hluku .... samý posměcháček.... ono ne každá změna musí být nutně negativní. Pak jde taky o to že soudruzi měli prioritu No1 hluk - výkon se právě podřizoval hluku a proto se bastlil takhle složitý výfuk. S určitostí jde říct jen to, že nevymyslíš tišší a lepší výkonově. Pak se dá říct jen to že zbytek je 50/50 a to je věc zkušeností a konstrukce. Šklebit se a nedělat nic umí každej blbec a že jich tady je .
Dakar 650, HusaberG
Tak nějak jsem se cítil jako kretén,kterej nemá doma 8litrů na koupi nového profi výfuku od Leovinče.Mě vážne nejde o koně a řev,ale nechce se mě furt vozit kufr, abych tam šoupnul lékarničku a nějaý vercajk.Ti kdo mají tento báječný stroj ,ví o čem mluvím. Nejsem sice ladič výfuků,ale selskej rozum mě říká,že když ten zvuk je skoro stejnej,tak by to mělo bejt v poho.Samozřejme,že jsem to mohl pos...,ale zatím nikdo,kdo rejpal do výfuků,nepsal že by podpálil ventily,nebo že to přestalo jezdit. kdyby tomu tak bylo,tak tady každej druhej shání orginály,nebo toho Leoša.
bubak
Buď v klidu tady je to "jiná" sorta lidí, většina z nich má k praxi kilometry ale rozum by mohli rozdávat ....
Z praxe ti můžu říct, že zrovna u tohohle řešení si moh nějakýho koně v určitých otáčkách zabít ale v jiných třeba přibyl - spíš jde o to jestli to vůbec poznáš a pak ti to bude nebo nebude vadit. Určitě se nemusíš bát o ventily a podobný mech. závady - 4T je na to imunní.
Sám mám stejnou úpravu už 3 roky a jsem max spokojenej. Schránka klapla na poprvý ale koncovku jsem ladil na 3x aby to šlapalo jak má - takže doporučuju ho udělat rozebírací a nevařit ho před zkouškou natvrdo. Jinak já ho mám rozebírací kvůli údržbě pořád.
Jízdě zdar
Dakar 650, HusaberG