Jelikož všude vládne třeskuté veselí z nadcházejících svátků, dovolím si vnést sem trochu bolesti reálného života.
Mám za sebou druhou sezónu motocyklování a strází i radostí s ní spjatých. Stejně jako loni i nyní sem dávám odkaz, který sestává z vyloupení osobního deníku. Chronologicky jsou seřazeny zápisky týkající se motocyklování. Nechť to slouží jako varování případným nadšencům. http://chochoviny...sezona.htm
to musím citovat:
"Nejčastěji jsou k vidění BMW řady GS. Piloti těchto strojů jsou typičtí tím, že za hříšné peníze navěsí na svůj stroj nekonečné množství takzvaného expedičního harampádí, se kterým by se dalo vyjet na Mt. Everest, třikrát objet Afriku po zadním kole, orat pouště a česat kokosové ořechy. Aby toho nebylo málo, tito piloti jsou oděni ve stejném expedičním oblečení za cenu, za kterou by si soudný člověk raději koupil další motocykl. Snad už ani není nutno dodávat, že naprostá většina takto vybavených a oděných motocyklistů vyjede tak maximálně na víkend k babičce na třešně. Všední výlet do Íránu či Albánie bývá životní epizodou, jejímž dobrodružným líčením otravují okolí po zbytek života a ještě vnoučata hrdého jezdce pozbývají vlastní identity a jsou anonymně nazývána Ti, jejich děd jel na výlet."
Upravil 3X dne 19.12.2010 16:06
Chocho napsal:
... až se zase vybourám, tak o tom napíšu, to se lidem líbí nejvíc...
To si piš...
Nic mě nepotěší víc než vědomí, že někde v Evropě sebou někdo tluče o zem stejně jako já...
Hlavně ať se pokaždý zvedneš vlastníma silama a odjedeš domů na svý motorce...
Mno... vlastnima silama ani moc ne. Z pole pomahali traktoristi a u silnice jeste povzbuzovala nejaka prsata zenstina. Ja zustavam u jezdeni, hrubou praci nechavam na jinych. :-)
Já jsem si pořídil motocykl BMW řady GS. Něco tak ošklivého se jen tak nevidí. Jde o motocykl natolik ohyzdný, až je nesmírně krásný. Pravda, kolem mého motocyklu se nesbíhají ženštiny, nýbrž divní pánové a pronášejí moudra prošpikovaná technickými termíny. Aerodynamické křivky můj motocykl postrádá úplně. Brumlavý zvuk motoru či naopak bzučivý jekot stíhače? Kdeže. Můj motocykl vydává podivný rachot a z motoru se ozývají podezřelé zvuky. Nesmírně zajímavé jsou také zvuky, linoucí se od motocyklu při řazení zejména nejnižších rychlostí. To z okolních domů vybíhají staří bolševici v domnění, že Aurora opět spustila palbu. Když projíždím městem, estéti kroutí nesouhlasně hlavou, hudebníci krabatí čelo a lomí rukama nad šíleným zvukem a majitelé ostatních motocyklů mě posílají do servisu s tím, že se mi rozsypal motor. Ale kdeže! Já jedu! Jedu skrze vesnice a města, přes pole a louky, blátem i kamením. Nevadí mi potoky, ba někdy ani řeky, zvesela překonávám dálnice i okresní silnice s dírami jako pasti na mamuty. Bez problémů jsem přejel sousedovu kočku a na návsi naráz srazil tři slepice. Takový je můj motocykl.
Unstoppable.
Tohle vědět u BMW tak je to super reklamní článek na GS
jardajerman@seznam.cz
Já jsem si pořídil motocykl BMW řady GS. Něco tak ošklivého se jen tak nevidí. Jde o motocykl natolik ohyzdný, až je nesmírně krásný. Pravda, kolem mého motocyklu se nesbíhají ženštiny, nýbrž divní pánové a pronášejí moudra prošpikovaná technickými termíny. Aerodynamické křivky můj motocykl postrádá úplně...........Jedu skrze vesnice a města, přes pole a louky, blátem i kamením. Nevadí mi potoky, ba někdy ani řeky, zvesela překonávám dálnice i okresní silnice s dírami jako pasti na mamuty. Bez problémů jsem přejel sousedovu kočku a na návsi naráz srazil tři slepice. Takový je můj motocykl.
Unstoppable.
No asi by ses divil, ale zas tak moc reklamy v tom asi neni. Uz jsem se o tom bavil s Prezim. Dostal jsem od nekolika lidi tady z fora par ohlasu, ze jsem uplny pitomec a BMW jen pomlouvam. Taky jsem obdrzel poznamku, ze delam ostatnim majitelum BMW ostudu a ze bych se na jezdeni mel vykaslat. Co uz, lidové jsou různí.
Chocho napsal:
...Dostal jsem od nekolika lidi tady z fora par ohlasu, ze jsem uplny pitomec a BMW jen pomlouvam. Taky jsem obdrzel poznamku, ze delam ostatnim majitelum BMW ostudu a ze bych se na jezdeni mel vykaslat...
Jo, to já je plně chápu. Představ si, že si koupíš za čtyřista tisíc masážní přístroj na své ego. Za dalších sto tisíc vypleníš Touratech a Wunderlich. Ne dosti na tom všem ještě nakoupíš za dalších sto kolíků slušivé oblečky poslední módy a kosmického výzkumu na teplo v zimě a chládek v létě s nezbytnými chrániči a membránami, značkové botky, Šubrtovu přilbu, klokaní rukavičky... a nepropustné slipy Kelvin Klejn. Takto vybaven potom sedíš u svého notebooku a co se nedočteš...: Nějaký neznaboh Chocho si dělá pr*del z něčeho tak posvátného, jako je Tvoje BéeMWé...
Já jsem si pořídil motocykl BMW řady GS. Něco tak ošklivého se jen tak nevidí. Jde o motocykl natolik ohyzdný, až je nesmírně krásný. Pravda, kolem mého motocyklu se nesbíhají ženštiny, nýbrž divní pánové a pronášejí moudra prošpikovaná technickými termíny. Aerodynamické křivky můj motocykl postrádá úplně...........Jedu skrze vesnice a města, přes pole a louky, blátem i kamením. Nevadí mi potoky, ba někdy ani řeky, zvesela překonávám dálnice i okresní silnice s dírami jako pasti na mamuty. Bez problémů jsem přejel sousedovu kočku a na návsi naráz srazil tři slepice. Takový je můj motocykl.
Unstoppable.
No asi by ses divil, ale zas tak moc reklamy v tom asi neni. Uz jsem se o tom bavil s Prezim. Dostal jsem od nekolika lidi tady z fora par ohlasu, ze jsem uplny pitomec a BMW jen pomlouvam. Taky jsem obdrzel poznamku, ze delam ostatnim majitelum BMW ostudu a ze bych se na jezdeni mel vykaslat. Co uz, lidové jsou různí.
Dobře to sem asi trochu přehnal, ale tohle by šlo
Jedu skrze vesnice a města, přes pole a louky, blátem i kamením. Nevadí mi potoky, ba někdy ani řeky, zvesela překonávám dálnice i okresní silnice s dírami jako pasti na mamuty. Bez problémů jsem přejel sousedovu kočku a na návsi naráz srazil tři slepice. Takový je můj motocykl.
Unstoppable.
Jinak nevidim problem v tom delat si z neceho legraci, stejne vsichni vime ze BMW je nej...
jardajerman@seznam.cz
Unstoppable.
Dobře to sem asi trochu přehnal, ale tohle by šlo
Jedu skrze vesnice a města, přes pole a louky, blátem i kamením. Nevadí mi potoky, ba někdy ani řeky, zvesela překonávám dálnice i okresní silnice s dírami jako pasti na mamuty. Bez problémů jsem přejel sousedovu kočku a na návsi naráz srazil tři slepice. Takový je můj motocykl.
Unstoppable.
Jinak nevidim problem v tom delat si z neceho legraci, stejne vsichni vime ze BMW je nej...
Zase špatně!!!!
Teď se ozvou ochránci zvířat. Vynechej tu sousedovu kočku a slepice!
Pak se ozvou ze správy silnic a dálnic. "Jaké díry na mamuty!!"
Pak se ozvou zelení a správa nějakého povodí. "Jaktože jezdíte řekou!"
Tak prostě napiš něco universálního. Jedu na BMW a je mi fakn. A všici budou spokojeni. i v Touratechu!