Neviem, čo robím zle, ale nemôžem sa na tieto stránky prihlásiť cez Operu a Internet explorer(ten ale nepoužívam). V oboch browseroch sa to správa rovnako. Zadám login, heslo, kliknem na tlačidlo - tvári sa to, že ma to prihlasuje, (obrázok) - ale je to podozrivé, nakoľko tam chýba hláška "Prihlasujem člena ..." Za pár sekúnd to zmizne, ale opäť nabehne úvodná stránka, nie som prihlásený, môžem opäť zadať login a heslo, stále dookoloa.
Prihlásený win používateľ má administrátorske práva, v prehliadačoch je javascript a koláčiky povolené, na iné stránky sa prihlásiť dokážem.
Prihlasovanie funguje len cez Firefox, ale radšej mám Operu.
Softvér:
Windows:
OS Name Microsoft Windows 7 Ultimate
Version 6.1.7600 Build 7600
Opera:
Version
11.00
Build
1156
Platform
Win32
IE:
Version:8.0.7600.16385
Čo s tým, má niekto podobný problém?
palciatko přiložený následující obrázek:
Milosi mam malej dotaz.Asi predevcirem se mi podarilo byt prihlaseny 2x!Proste mezi clenama on-line: jsem byl napsanej 2x.Je to mozny?
Upravil vevis dne 29.12.2011 11:45
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Už jsem to také jednou zaregistroval a i já jsem byl 2x přihlášený. Vůbec jsem ale po tom nepátral a bohužel ani nevím, jak je zobrazení přihlášených uživatelů uděláno.
Mám pro tebe i rest s tím hledáním, toto asi zatím nechám být. Snad to nevadí. To hledání nějak snad v lednu naprogramuji, nic udělaného neexistuje.
Milos napsal:
Už jsem to také jednou zaregistroval a i já jsem byl 2x přihlášený. Vůbec jsem ale po tom nepátral a bohužel ani nevím, jak je zobrazení přihlášených uživatelů uděláno.
Mám pro tebe i rest s tím hledáním, toto asi zatím nechám být. Snad to nevadí. To hledání nějak snad v lednu naprogramuji, nic udělaného neexistuje.
Kvuli mne se s tim neprogramuj!To neni tak dulezity!A prikladam foto toho dvojiteho prihlaseni jako dukaz.
vevis přiložený následující obrázek:
[150.99Kb]
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!