Zdravím všechny, mám možná blbý dotaz, jak je to s pohodlím spolujezdce na BMW R 1200 GS? Jsem ve fázi pravděpodobně budoucího majitele tohoto stroje, ale jelikož jezdíme zásadně ve dvou, tak je to pro mě velice důležité. Díky
to jsem si myslel taky.. opak je pravdou.. lépe ovladatelnější motorku jsem v ruce neměl.. úžasný těžiště. na místě horší manipulace, ale jak se to pohne..
jarpan napsal:
Zdravím všechny, mám možná blbý dotaz, jak je to s pohodlím spolujezdce na BMW R 1200 GS? Jsem ve fázi pravděpodobně budoucího majitele tohoto stroje, ale jelikož jezdíme zásadně ve dvou, tak je to pro mě velice důležité. Díky
Pár lidí si stěžuje na originál sedlo, co má 1200 GS/A, zvláště prý u spolujezdce.
Více třeba zde: http://www.bmwgs....post_27479
Upravil stepan dne 03.01.2011 13:06
Achoj, moje Sluníčko si na 1200 GS velice libuje, pravdou je, že tam mám do W ergo sedla, jsou tvrdší než origo, já blázen chtěl origo, ale jen jsem si na ně sednul a cítil jak mně vtahují, tak šli okamžitě do světa. A Sluníčko, jak jsem psal, moc si libuje, sice se ji vždy líbily silničky, ale jednou sedla na 1200 GS a od té doby sám nejezdím.
Kubass
jarpan napsal:
myslim, ze pokud nekdo prezije jizdu v alpach v mraze, hledani kempu v nocni Sierra Nevade, poradnej slejvak, nejaky to lehkdy podklouznuti, par nedani prednosti a zvira... D
...a sedlo, zvlast u dvanactky.. resi jen ten, kdo na moto asi uuplne nepatri..
...samozrejme da se to ladit... ale v principu to je pohodlna moto.
Osmikilo je pohodlne vzadu vicemene pro kazdeho, vepredu podle zadku a sedla.
Dvanactku/1150 bych asi moc neresil.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
u mě baťužek neremcá,dokonce se doma dohadujou kdo se poveze dřív.ale jak se vezla na LT1200tak jí to nějak nahlodávalo ,ale jsem byl neoblomnej gsa je prostě taky dobrý.Když sme sedlali 12C tak to byla jiná ,na tom malém bobíku,150km a pozadí na sr...
.....sedlo spolujazdca na 12A stoji za prd mal som dve sady sedadiel a kočka si na sedlo z adventure stale stažovala že sa šmyka a ja neviem čo tak šlo do sveta aj ked motorka s nim vyzerala lepšie,nehal som si len jazdcove sedadlo z advika ktore bolo vyššie a pre mna lepšie